Bebeğiniz için düzenleyeceğiniz baby shower, doğum günü, ya da bebek mevlidi gibi davetlerde konuklarınıza yapacağınız ikramlar için bebek çikolatası konusunda fikre ihtiyacınız olabilir. Bu davetlerde genellikle süslü bebek çikolatası ikram edilir. Bebek davetleri genellikle dekorasyon, süsleme ve ikramlar açısından şirin ve renkli olur. Son zamanlarda bebek çikolatası ikramları da oldukça süslü ve partiye özel şekilde tasarlanır oldu.

Baş Tacı çikolata birbirinden farklı lezzetleriyle bebeğiniz için vereceğiniz özel davetlerin vazgeçilmezi oluyor. Lezzetinin yanında görselliğiyle de dikkatleri üzerine çeken bebek çikolatalarınızı dilediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz.

Özellikle bebek mevlidi için ideal olan nazar boncuk süslemeli bebek çikolataları, göze de hitap ediyor. Mavi veya pembe renklerini ayrıca bebeğinizin doğum günlerinde de tercih edilebilirsiniz.

Üzerinde hayvan figürlerinin yer aldığı ambalajıyla oldukça sevimli olan bebek çikolatası modeli ilk yaş doğum günü partisi için uygun olabileceği gibi tasarımı da ilgi çekici görünüyor.

Bebeğinize ilerisi için güzel bir anı bırakmak, isimli bebek çikolatası fotoğraflayıp saklamak fotoğraflı bebek çikolatalarını da tercih edebilirsiniz. Çikolatanın ambalajına bebeğinizin fotoğrafını bastırarak ona özel bir bebek çikolatası yaptırabilirsiniz. Bu model de son zamanlarda oldukça popüler.

Ayrıca bebeğiniz için verdiğiniz davette farklılık yaratmak için küçük çikolatalar yerine büyük kalıp çikolatalar da tercih edebilirsiniz.

Baş Tacı çikolata, en tatlı günlerinizi tatlandırmak için her zaman yanınızda.

ADVERTORİAL

Editör: Vitrin Haber