Eğlencenin tadına varmak isteyen Batum ve Tiflis'liler için kaliteli ve özel bir eğlence merkezi bulunuyor. playland eğlence merkezi özellikle çocuk ve gençlerin beğenisini kazanırken aileler de çocukları ile birlikte hoşça vakit geçirebiliyor. Merkezde en eğlenceli dev ekran bilgisayar oyunları, çarpışan otolar, palyaço gösterileri, oyun alanları, top oyunları ve lunapark konseptli oyun bölümleri yer alıyor. Aileler boş zamanlarını ve hafta sonlarını bu mekana giderek eğlence dolu bir hale getirebiliyor. metroplayland.ge adresinde bu mekana yönelik olan tüm bilgilere yer veriliyor. Mekanın çalışma saatleri, konsepti, ödeme şekilleri, yerleşkesi ve adresi gibi tüm bilgiler siteden edinilebiliyor.

Tiflis'in Yeni Eğlence Şekli

Site üzerinden tiflis'te yapılan şeyler arayışlarınıza en özel seçenekleri bulabilir ve bu eğlence merkezi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Çocuklarınızı palyaço gösterileriyle eğlendirebilir, minik topların içinde oynama ve gülmelerini resmetmek için mekan hakkındaki tüm bilgileri siteden öğrenebilirsiniz.

Batum'a Özgü Eğlence

Anne ve babaların beğenisini toplayan bu mekan çocuklar için zevkli bir mekan olarak tasarlanıyor. Siteye girerek batum'da yapılan şeyler hakkında fikir edinebilir, eğlence merkezine dair tüm bilgileri öğrenebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte hoş bir eğlence konsepti arıyor, çocuğumun sağlığına yönelik kaliteli ve steril bir mekan buluyum stiyorsanız site üzerinden bilgi sahibi olabilirsiniz. Eğlence merkezi anlayışına farklı bir bakış açısı getiren mekan hakkındaki tüm bilgileri siteye girerek öğrenebilir, adres ve iletişim numaralarını öğrenebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber