Her hafta sosyal medya fenomenleriyle yaptığımız röportaj konseptimizde bu haftanın konuğu Basri Tokgöz oldu. Hayranları tarafından saygı ve sevgi duyulan Basri Tokgöz kendisine sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi.

Fenomene sor ekibi : Merhabalar, öncellikle bizimle röportaj yaptığınız için teşekkür ederiz. İlk sorumuz diğer fenomenlerden farkınız nedir?

Basri Tokgöz : Öncellikle ben teşekkür ederim. Diğer fenomenlerden farkım olarak sanırım daha samimi olduğumu söyleyebilirim.

Fenomene sor ekibi: Fan kitleniz her geçen gün daha da hızlı artıyor. Bunu neye borçlusunuz?

Basri Tokgöz : Ben paylaşımlarımda dürüst olmayı tercih ediyorum. Kimseyi yanlış yönlendirmeyi sevmem düsürtlük bana her konuda çok şey kattı.

Fenomene sor ekibi : Son olarak sizi takip edenlere ne söylemek istersiniz?

Basri Tokgöz :  Beni takip edenlere destekleri için çok teşekkür ediyorum. Çizgimi asla bozmayacağımı tekrarlamak isterim. Ayrıca beni daha aktif olduğum instagramdan takip edebilirler.

Fenomene sor ekibi : Bu haftaki konuğumuz Basri Tokgöz' e bizi kırmadığı için çok teşekkür ediyoruz bu linkten sosyal medya fenomenini takip edebilirsiniz. https://www.instagram.com/basriko 

Advertorial

Editör: Vitrin Haber