Banyo askısı banyoda ihtiyaç duyulan en önemli parçadır. Banyonuzu yapmadan önce havlunuzu ya da kıyafetlerinizi asabileceğiniz banyo askısı ile eşyalarınızı koyacak yer aramak zorunda kalmazsınız. Banyo yaparken havlunuzu ve kıyafetlerinizi ıslanmaktan koruyan banyo askısı ile kişisel bakımınızı yaparken kolaylık sağlar. Bauboss markası banyo aksesuarları alanında en çok kullanılan ürünlerden banyo askısı üretimi de yapmaktadır. Banyo aksesuarları ve banyo dekorasyon ürünleri üreten firma şık ve işlevsel ürünler tasarlıyor. Yaklaşık 25 yıldır piyasada banyo aksesuarları ve ürünleri alanında kaliteli ve dayanıklı ürünler üretiyor. Ürünlerinin nem ve suya dayanıklı olması için kaliteli malzemeler kullanıyor.

Şirket üst düzey yetkilileri Bauboss’un kurulma süreci ve büyüme hikayesini anlatırken yıllarca kalite odaklı üretim yaptıklarını anlatıyor. Bulundukları bölgede otel, yurt ve iş yeri gibi toplu alım yapılan alanlar için üretim yaptıklarını bu yüzden de dayanıklılığın önemli olduğunu söylüyorlar. Bu tarz yerlerden müşteri çevresi oluşan Bauboss firmasının ünü bu sayede yayılıyor. Söz konusu alanlar insan hareketliliğinin ve kalabalığının olduğu mekanlardır. Yurt ya da otel gibi yerlerin banyoları sürekli olarak nemli ve ıslaktır. Banyo ürünleri ve aksesuarlarının kullanıma bağlı olarak yüzeyinde soyulma ve renk atmalarının olmaması gerekir. Diğer yaşam alanlarında bulunan eşya ya da ürünlere göre deforme olması ya da zarar görmesi daha kolaydır. Suyun zaman içerisinde eşyaların özelliğini bozan ve oksitleyen yapısı bulunur. Banyo aksesuarlarında kullanılacak ürün dayanıklı ve kaliteli malzemeden üretilmediği zaman tekrardan o markanın ürünleri alınmaz. Bauboss firmasının 25 yılda müşteri çevresi artarak katlanmış. Bulundukları bölgeden daha farklı yerlere hizmet etmek için internet satışı da yapılmasına karar verilmiş. www.bauboss.com sitesini ziyaret ederek firmanın birikimini görebilirsiniz.

Sitede bulunan bazı ürünlerden bahsedecek olursak; Bauboss Rio Antik ikili askılık ve Rio Gold ikili askılık modelleri banyolarda işlevsel olarak kullanılabilir. Banyonuzun dekorasyonuna göre antik ya da gold ikili askılıklardan satın alıp banyodaki dağınıklığı düzenleyebilirsiniz. Black City ikili askılık siyah ve oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Suya dayanıklı malzemeden üretildiği için banyo ve tuvalet gibi yerler için rahatça kullanabilirsiniz. Bauboss Nova Altın ikili askılık suya dayanıklı olup altın renginin lüksünü banyo aksesuarı ile yaşam alanlarınıza taşır. Farklı bir tasarıma sahip olup oldukça şık görünmektedir. Nova serisinin krom ikili askılık modeli de bulunur ancak diğer modele göre biraz daha kısa ve dar yapılıdır. Krom kaplama olduğu için suya dayanıklıdır. Sayılan bu modeller işlevsellik ile birlikte kalite ve şıklığı da ortaya çıkarır. Aradığınız banyo aksesuarında görsellik de ön planda ise bu modeller banyo ve tuvaletlerinize şıklık da katacaktır.

  1. sade ve işlevsel banyo askısı ihtiyacınız varsa Bauboss Otello Lama ikili askılık modellerine bakabilirsiniz. Pirinç rengidir ve banyolarda soft bir görüntüye izin verir. Aynı serinin tekli pirinç rengi askılık modeli de bulunur. Bauboss Focus tekli askılık pirinç rengindedir. Ürün kaliteli paslanmaz malzemeden yapılmış olup yüzeyinde soyulmalar meydana gelmez. Pirinç üzeri krom kaplama olduğu için oldukça sağlam ve dayanıklıdır. Bauboss kare ikili Lama askılık modeli pirinç üzeri krom kaplamadır. Ürünün eni 140 cm boyu ise 38 cm’dir. Uzun süre kullanıma uygundur. Kare serisinin pirinç üzeri krom kaplama üçlü Lama askılık modeli de bulunur. Bu model banyoda daha fazla ürün asabilmek için idealdir. Bauboss Mikra ikili askılık daha dar alanlara montaj için uygundur. Pirinç üzeri krom kaplama olup parlak krom rengindedir. Bauboss Sienna ikili askılık krom kaplamadır. Geniş u şeklinde tasarımı ile banyolarda daha az yer kaplayıp daha fazla işlevsellik ortaya çıkarır. Bauboss Hijyen tekli ve ikili askılık modelleri de daha spor banyolar için kullanılabilir. Görünüş olarak şıktır ve pirinç üzeri krom kaplamadır. Bauboss üçlü Kanca askılık banyolarda daha fazla askılığa ihtiyaç duyanlar için tasarlanmıştır. Hem şık hem de işlevsel bir ürün olduğu için kullanışlıdır. Bu model ürünün dörtlü ve beşli kanca seçenekleri de bulunur. İhtiyacınız olan Bauboss banyo askısı modelleri için www.bauboss.com sitesinde bulunan ürünleri inceleyebilirsiniz. Banyonuzun tarzına uyan olmazsa olmaz ürünler ile kıyafetlerinizi ve havlunuzu asabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber