İlk olarak kişiler görüntülü olarak konuşmaya başladıkları kişilerle istedikleri takdirde arkadaş olabilmekte ve arkadaş olduktan sonra yeni eşleştikleri arkadaşlarıyla istedikleri takdirde mesajlaşarak veya sesli bir şekilde konuşabilmektedir.

Son günlerin en çok tercih edilen sohbet uygulamalarından birisi olan azar günümüzde 190' dan fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Uygulamayı şu ana kadar 100 milyondan fazla kişinin indirdiği bilinmektedir. Görüntülü olarak başlatılan sohbetler sonucunda arkadaş ekleme butonuyla 36 milyardan fazla eşleşme sayısı olduğu bilinmektedir. Google Play Store ve App Store kullanarak ücretsiz bir şekilde indirilen Azar görüntülü sohbet programı 130 ülkede indirilme sayısıyla uygulama indirme marketlerinde ilk sıralarda yer alarak öne çıkmaktadır.
 

Azar Uygulamasının Özellikleri Kullanıcıların Hayatını Kolaylaştırıyor,

 
Azar uygulamasının özellikleri genel olarak diğer sohbet programlarından büyük farklarla ayrılmaktadır. Bu da kişilerin sohbet programını kullanırken daha rahat bir şekilde görüşme yapmalarını sağlamaktadır. Azar bünyesinde sesli çevirme özelliği, arkadaş ekleme özelliği, hızlı eşleşme özelliği ve cinsiyet- bölge seçme özelliği bulunmaktadır. Programı Azar görüntülü sohbet Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından da takip edebilirsiniz.
 

Çeviri Özelliği

 
Bu özellik yapılan güncellemeler sonucunda Azar'a getirilmiştir. Azar bünyesinde diğer insanlarla tanışmak isteyenler için yapılan bu özellikte 19 farklı dil seçeneğinde çeviri yapma imkânı sağlanmıştır. En çarpıcı özelliklerden olan çeviri özelliği kişilerin arasındaki dil engelini kaldırarak iletişim kurmalarını sağlamaktadır. Metin çevirme ve sesli mesaj çevirme özellikleri olan çeviri özelliğinin Azar'a eklenmesiyle uygulamayı indiren kişi sayısında artış olduğu gözlemlenmiştir.
 

Arkadaş Ekleme Özelliği

 
Azar'daki çarpıcı özelliklerden bir diğeri ise arkadaş ekleme özelliğidir. Kullanıcılar sohbet ettikleri kişileri hızlı bir şekilde arkadaş olarak ekleyebilmektedir. Arkadaş olarak ekledikleri kişilerden özel listeler oluşturabilmektedir. Kullanıcıların daha fazla sosyalleşebilmesi için eklenen bu özellikle kullanıcılar arkadaş olarak ekledikleri kişilerle istedikleri zaman hem görüntülü bir şekilde sohbet edebilmekte hem de mesajlaşabilmektedir.
 

Hızlı Eşleşme Özelliği

 
Azar'ın dünya üzerindeki indirilme ve kullanıcı istatistikleri incelendiğinde eşleşme hızının çok fazla olmadığı düşünülse de uygulama içerisinde bulunan kullanıcıların deneyimlerini iyileştirmeye yönelik yapılan hızlı eşleşme özelliği ile kişilerin diğer kişilerle görüşme hızı arttırılmış ve farklı kişilerle eşleşme imkanları ortaya çıkmıştır. Hızlı eşleşme özelliği geldiğinden bu yana uygulamada 36 milyar eşleşmeden fazla eşleşme gerçekleştiği görülmüştür.
 

Cinsiyet ve Bölge Seçeneği

 
Azar uygulamasının özellikleri arasında bulunan cinsiyet seçme özelliği kişilere; kadın, erkek ve her iki cinsiyet seçeneğini de seçme imkânı sağlamaktadır. Bu özellikle kişilerin konuştuğu ve arkadaş edindiği kullanıcıların sayısında artış olduğu gözlemlenmiştir. Azar kullanıcıları bunun yanı sıra bölge seçeneğini de kullanarak 29'dan fazla bölgede kişiler ile eşleşebilmektedir. Kişiler eğer kendi ilgi alanlarıyla ilgilenen insanlar ile tanışmak istiyorsa azar uygulamasının özellikleri içerisinde bulunan ilgi alanlarını seçerek ilgilendikleri konularda sohbet edebilmektedir.
 
Buraya basarak Azar görüntülü konuşma indirmek için detaylı bilgi alabilirsiniz.

ADVERTORİAL


 
 
 
 
Editör: Vitrin Haber