Aydınlatma ve Avizede Öncü Marka

Mekanlarda kullanılan en önemli arasında aydınlatma ve avize çeşitleri yer alıyor. Bu amaçla hizmet veren pek çok firma bulunuyor ancak İstanbul Sultangazi'de hizmet veren firma avizede öncü marka olarak 40 yıldır varlık sürdürüyor. Tamamı el emeği olan avizeler sayesinde firma Türkiye dışında kırkın üzerindeki ülkeye ihracat yapıyor.

El Emeği Avizeler

Avize  Aydınlatma alanında 40 yılı geride bırakan firmanın el emeği üretim yaptığı avizeler arasında plafonyer, yatak odası, yemek odası, klasik, tekli ve modern avizeler yer alıyor. Salonlarının ya da odalarının modern avizelere sahip olmasını isteyen kişiler firma tarafından satılan modern avizelerden mobilyalarına ve odalarına uygun olacak modeli sipariş edebiliyorlar.

El Emeği Tekli Avizeler

tekli avizeler El emeği avizelerin üretimini yapan firmanın ürünleri arasında tekli avizeler yer alıyor. Bu avizeler arasında beyaz albastır, siyah bant, yakut tekli, şah tekli turuncu ve tekli yeşil avizeler yer alıyor. Bu avizeler aydınlatma ihtiyacının az olduğu küçük odalarda ve salonlarda kullanılabiliyor. Firma elemanları tarafından üretilen el emeği tekli avizelerin 2 yıl garantisi bulunuyor.

El Emeği Plafonyer Avizeler

modern avizeler El emeği aydınlatma ürünleri ve avizelerin satışını yapan firmanın ürünleri arasında büyüleyici ve modern çizgilere sahip olan plafonyer avizeler yer alıyor. Plafonyer avizeler sıcak cam tekniğinin kullanılmasıyla elde üretiliyor ve şık salonların oluşturulması için kullanılabiliyor. Firmanın plafonyer avizeleri arasında 9'llu mor plafonyer, salkım plafonyer, Ürgüp mavi plafonyer, kar plafonyer ve Ürgüp karma plafonyer avizeleri yer alıyor. Salonlarının plafonyer avizelerle aydınlanmasını isteyenler modeller arasından beğendiklerini satın alabiliyorlar.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber