Asus bilgisayar teknolojilerinde dünya ülkelerinde kendine üst sıralarda yer bulan bir markadır. Bir markanın kendisini kabullendirmesi için gereken en önemli husus servis hizmetlerinin olması ve kolay ulaşılabilir kılınmasıdır. Bu anlamda Asus Servis Türkiye geniş bir servis hizmeti sunarak güven kazanmayı başarmıştır. Birçok dünya ülkesinde servis noktalarında uyguladığı kalite ve güven koşullarını Türkiye’de de sağlamış durumdadır.

Asus marka bir ürün aldıysanız servis hizmetlerinden en hızlı ve kaliteli bir şekilde yararlanırsınız. Asus teknik servis noktaları bakımından geniş bir ağa sahiptir. Asus Servis Türkiye kaliteli hizmet sunumu yanında müşterilerinin memnuniyetini kazanmayı da ilke edinmiştir. Asus Servis Türkiye’den alacağınız tüm teknik destek ve bakım onarım hizmetlerinden memnun kalacaksınız.

Asus Servis Türkiye Hizmetleri Nelerdir?

Asus servis noktalarında, sahip olduğunuz ürünlere ait yedek parçalar, aksesuarlar ve tamir / bakım hizmetlerini en hızlı şekilde alabilirsiniz. Asus Servis Türkiye aracılığı ile notebook, laptop ve diğer elektronik cihazlarınızın adaptörlerini, adaptör giriş aparatlarını, bilgisayar ve cep telefonu anakart, batarya, şarj kabloları, kasa, ekran çerçeve, tuş takımları ve klavye gibi bütün orijinal parçalara ulaşabilirsiniz. Asus Servis Türkiye müşterilerine sunmuş olduğu tüm ürünler için garanti koşullarını sağlıyor. Yani aldığınız orijinal parça da tamir veya bakım yaptırdığınız cihaz da garanti kapsamında olmaktadır.

Asus Servis Türkiye Hizmet Noktalarına Nasıl Ulaşılır

Asus markası Türkiye’de cep telefonlarından, notebook ve laptoplara kadar birçok teknolojik ürün satışı yapmaktadır. Büyük bir marka için tabi ki bir ürünü satmak yeterli değildir. Asus servis konusuna önem veriyor. Bunun için asus servis hizmetlerine ulaşılması kolaylaştırmıştır. Peki, bu kolaylıklar nelerdir?

Asus Servis Türkiye Onarım Tamir Merkezi 7/24 canlı destek hizmeti veriyor. Asus notebook servisi destek hattını (0555 800 26 15) Türkiye’nin her yerinden arayarak ulaşmak mümkündür. Asus Servis Türkiye kurumsal internet sayfası olan www.asusservisturkiye.com ziyaret ederek size en yakın servis noktasını öğrenebilirsiniz. Asus Servis Türkiye olarak 81 ilde ve yüzlerce şube ile teknik servis hizmeti vermektedir. Asus servis hizmetlerinde aradığınız kaliteli ve güvenilir bulacaksınız.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber