Askılı Elbise Modelleri

Geçmişten bu yana gerek istek gerek ihtiyaç kapsamında pek çok giysi modeli üretilmiş ve insanların kullanımına sunulmuştur. Bu giysi modellerinin arasında yer alan askılı elbise modelleri günümüzde kadınların en sık kullandığı kıyafetlerdendir diyebiliriz. Askılı elbiseler üretildiği kumaş çeşitliliği sayesinde hem yazın hem de kışın giyilmeye müsait olan kıyafetlerdendir.

Bu elbiseler yazın tek başına kombin edilmekle birlikte kış aylarında ceket veya hırkalarla oldukça şık durabilir. Pek çok çeşitten ve modelden oluşan askılı elbiseler hemen hemen her yaştan kadının zevkine hitap edebilecek kadar geniş bir yelpazeye dayanır. Hem kullanımı kolay hem de oldukça zarif bir görünüme sahip olan bu elbise modelleri kendi arasında çeşitliliklere ayrılır.

Kalın Askılı Elbise Modelleri

Askılı elbise modelleri denilince akla ilk gelen ürünler kalın askılı elbiselerdir. Oldukça rahat bir kullanıma sahip olan kalın askılı elbiselerde kombin yapmakta oldukça kolaydır. Omzu acıtmayan bu kalın askıların bir diğer avantajı da iç çamaşır ipinin görünmüyor olmasıdır. Kalın askısı sayesinde gizlenen iç çamaşırlar gündelik hayatta daha güzel bir görünüm sunar ve kullanıcıyı da aynı oranda memnun eder.

Kalın askılı elbise modelleri genellikle midi veya mini boy olarak üretilse de uzun boyları da mevcuttur. Gerek şık bir organizasyona katılırken gerekse gündelik sosyal hayatınızda kullanabileceğiniz bu kıyafet modellerini kombin etmekte bir o kadar kolaydır.

İp Askılı Elbise Modelleri ve Çeşitleri

Elbise denince akla ilk gelen ve aslında en çok tercih edilen ince askılı elbise modelleri hemen hemen her kadının gardırobunda kendine yer edinmeyi başarmış kıyafetlerdendir. İnce askılı elbise modelleri genellikle yaz aylarında ve tatil beldelerinde sıklıkla tercih edilir. Bunun yanı sıra elbisenin üstüne giyilebilecek ceket veya hırkalarla sonbahar, ilkbahar gibi mevsimlerde de kullanmak mümkündür.

İp askılı elbiselerin midi, mini ve uzun gibi pek çok boy seçeneği mevcuttur. Bu elbiselerin arasında bulunan Bohem elbise modelleri en sık tercih edilen ince askılı elbiselerdendir. Bunun yanı sıra dar, bol, salaş ve pek çok tarzda ince askılı elbise çeşitlerini tercih etmek size ve zevklerinize kalmıştır.

Tesettür Askılı Elbise Modelleri Nelerdir?

Elbise modellerinin imalat aşamasında tesettürlü kadınlarında istek ve ihtiyaçları göz önünde bulundurulmaktadır. Bu ihtiyaç kapsamında onlar için özel olarak üretilen tesettürlü askılı elbise modelleri hem rahat hem de şık ve modaya hitap eden parçalardan oluşur. Genellikle hırka, ceketi gömlek veya badi ile tercih edilebilen tesettür askılı elbiselerin uzun boy olarak üretimi yapılır.

Özellikle Bohem elbise modelleri hırkayla kombin edildiği takdirde sonbahar aylarında şüphesiz müthiş bir tarz yaratacaktır. Tesettür askılı elbise modelleri arasında bulunan diğer bir ürün ise kot elbiselerdir. Kadınların özellikle geçmiş yıllarda sıklıkla kullandığı fakat hala varlığını ve modasını devam ettiren kot elbiseler tesettürlü kadınların bir numaralı parçalarındandır.

Günlük Giyilebilecek Askılı Elbise Modelleri Nelerdir?

Günlük giyilebilecek askılı elbiseler aslında sayılamayacak kadar çok çeşitlilikten oluşur fakat bu çeşitler arasında bazı parçalar öne çıkmaktadır. Özellikle salaş bir görünüme sahip olan ince askılı çiçekli elbise modelleri yaz aylarının kurtarıcısı niteliğindedir.

Hemen hemen her boyu bulunsa da genellikle mini boyu tercih edilen bu çiçekli elbiselerde kadınların olduğundan daha güzel ve zarif göründüklerini söylemek mümkündür. Bunun yanı sıra dar kesim kalın askılı elbise modelleri de iş ve günlük hayatta kullanılabilecek parçalardandır. Askılı elbise modellerine ulaşmak istiyorsanız https://www.beyyoglu.com/collection/elbise  sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı

Advertorial

Editör: Vitrin Haber