Sabahları erkenden kalkıp okula gitmek için size eğlenceli bir sebep sunan, bulunmaktan çekindiğiniz yerlerde bile o yanınızda olduğunda, kendinizi dünyanın en rahat insanı hissettiğiniz, size paylaşmayı, güveni, eğlenmeyi öğreten arkadaşlarınız olmasaydı, bir çok şey sıkıcı gelirdi, öyle değil mi? Az ya da çok fark etmez, sizi dinleyen ve anlayan, herhangi bir arkadaşa sahipseniz çok şanslısınız demektir. Size kattıkları bu değerler ve onlara duyduğunuz sevgiyi güzel bir şekilde ifade edebilmek için önemli günlerde, en sıra dışı arkadaşa hediye fikirleri elbette bodo.com’da! Kız arkadaşlarınız veya erkek arkadaşlarınıza, en ilgi duyulan alanlardan oluşturulan deneyimler, şaşırtıcı sürprizler, hoş sunumlar ve uygun fırsatlarla bodoyu çok seveceksiniz! Hediye, insanı mutlu etmek için verilir aynı zamanda özel anlamlar da taşımalıdır. Örneğin arkadaşınızın en belirgin özelliği müziğe meraklı yapıda biri olması ise, ona bu özelliğini yansıtacak olan hediyeler, onun için en heyecan verici hediye olur. İşte bodo da insanların bu tarz özelliklerine ve alanlarına göre hediyeler seçebilir, farklı deneyim tarzıyla onları şaşırtabilirsiniz.

Arkadaşa hediye önerileri

Arkadaşınızı her ne kadar iyi tanıdığınızı düşünseniz de bazen ona hediyeler alırken zorlanıyor olabilirsiniz. Aslına bakarsanız bunun sebebi, hediyenin tarzından kaynaklanmakta. Örneğin: Kız arkadaşınıza hediye alma vakti geldiğinde, aklınıza ilk gelen şeylerden biri kıyafet olabiliyor, tarzını az çok biliyor olsanız da bedenini, şeklini uzunluğunu darlığını tamamen onun beğeneceği şekilde seçebilmeniz çok zor. O bile alırken çok kararsız kalabiliyor. Ancak bodo dan hediye seçerken böyle detayları bilmenize gerek yok. Arkadaşınızın hayatta nelerden zevk aldığını bilmek ki bunu zaten biliyorsunuz, bu yeterlidir. Örneğin: kız arkadaşınız çok hareketli, farklı aktiviteler yapmaktan keyif alan biri ise: ‘’İki Kişi için ATV Turu’’ deneyimine bayılacaktır. Bununla birlikte bodo’da sahip olduğunuz avantajlardan biri, ona hediye verirken birkaç seçenek sunabiliyor olmanız. Bu deneyimle birlikte maksimum 5 olmak üzere, ‘’İki Kişi için At Gezisi’’, ‘’Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’ ve ‘’İki Kişi için Sinema Keyfi’’ gibi deneyimleri de hediye kutusuna yerleştirip aralarından en yüksek fiyata sahip olan deneyimin ücretini ödüyorsunuz. Böylelikle arkadaşınız güzel bir hediye almış oluyor aynı zamanda bunlar arasından hediyesini seçebiliyor.

Arkadaşa hediye fikirleri

Bodo’nun cazip fırsatlarından bir diğeri ise size verilen deneyimi 9 aylık süre içerisinde kullanabilmeniz. En yakın erkek arkadaşınız, motosiklet almayı düşünüyor ve doğum günü yaklaşıyorsa: ‘’Motosiklet Sürüş Eğitimi’’ onun için mükemmel olacaktır. Mezuniyetiniz için arkadaş grubunuza özel bir hediye vermek istiyorsanız, herkesin mutlaka keyif alacağı: ‘’Arkadaş Grubu için Günlük Yat Gezisi’’, hepiniz için unutulmaz bir hediye niteliği taşıyacaktır. Kız arkadaşınıza, yeni işi için heyecanını ve stresini azaltacak benzersiz bir hediye önerisi: ‘’Avrupa Yakasında Anti Stres Masajı’’. Erkek arkadaşınız, doğa sporlarına meraklı ise dilediğiniz herhangi bir gün için: ‘’Kaya Tırmanış Eğitimi’’ sunabilirsiniz. En yakın arkadaşınıza düğün hediyesi: ‘’İki Kişi için Hafta Sonu SPA Tatili’’. En özel sürprizler bodo’da.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber