Aşkın ve bağlılığın simgesi olarak bir ömür boyu takacağın doğru alyansı bulmak çok da kolay bir iş değil. Bazı kişiler yıllar içinde değişen modaya ayak uydurmak için alyansını ara ara değiştirebiliyor ama siz aldığınız alyansın anlamını korumak için aynı yüzükle yaşlanmaktan yanaysanız işiniz biraz daha zor olabilir. Hem modası geçmeyecek hem de olası bir durumda genişletilecek veya daraltılacak bir yüzük bulmanız gerekiyor. Aynı zamanda müstakbel eşinizle ortak zevkinize hitap eden en güzel alyansı bulmaya çalışacağınız gibi aynı zamanda satın alacağınız yüzüğün kullanışlı olması, ergonomik olması ve ellerinize de yakışması gerekiyor. Bu durumlarda gelin ve damat adaylarımız strese kapılabiliyorlar ama Pırlanta merkezi, herkese hitap eden yüzüğü binlerce model arasından size sunacağı konusunda çok iddialı.

Çift alyans setlerinde gelin adayları için bol taşlı ve desenli yüzükler, damat adayları için ise taşsız, sade modeller yer alır. Bu farklı yüzükler kendi aralarında da birbirleriyle uyumludur.  Alyans seçimizi günlük hayatınızın koşuşturmasını göz önüne alarak seçmekte fayda var. Spor kombinler yapmayı seven biriyseniz taşlı modellere yönelmenizi önermem.

Uzun yıllar kullanacağınız yüzüğünüzde genişletme/daraltma işlemi yaptırmanız gerekebileceği aklınızın bir köşesinde bulunmalı. Altının ayarı arttıkça, esnekliği de arttığı için alyans daraltma ve genişletme işlemi daha kolay yapılabiliyor. Fazla desenli, motifli ve taşlı modellerin ölçüleri daha zor değiştirilebilir. Daha sade ve düz modeller, küçültme ve genişletme işlemi açısından avantaj sağlar. Ek payı olan bazı desenli alyanslarda da bu tarz işlemler yapılabilir.

AVERTORİAL

Editör: Vitrin Haber