Bundan yaklaşık 65 yıl önce Almanya’nın küçük bir kasabasında ayakkabıcılık yapan bir adamın iki oğlundan biri olan Adolf Dassler tarafından kurulan Adidas spor ürünleri markası, kurulduğu küçük kasabadan çıkarak bugün dünya çapında bir marka haline gelmiştir. Başlangıçta sadece ayakkabı üretimi yapılan günlerden bugün itibariyle çok sayıda ve çeşitte spor ekipmanı üretimi aşamasına gelinmiştir.

Adidas Fiyatları

Kurulduğu ilk yıllardan itibaren ürettiği spor ayakkabı modelleriyle dünya genelinde yapılan spor müsabakalarında kazanılan zaferlerde payı bulunan Adidas, ürettiği ve tasarladığı her yeni ürünle spor giyiminde trendi belirleyen marka durumundadır. Başta spor ayakkabıları olmak üzere kramponlar, eşofmanlar, formalar, basketbol ve futbol topları ve şort gibi daha nice spor ürünün dünya çapında sağlayıcısı ve tasarımcısı haline gelmiştir. Tasarladığı ürünler ve dünya genelinde yaptığı satışlar ile sektörün lideri durumundadır.

https://www.sneaksup.com.tr/adidas adresinde Adidas markalı ve birbirinden kaliteli ürünleri görebilirsiniz. Ayrıca beğendiğiniz ürünleri ödeme kolaylıkları ve kargo hizmeti ile adresinizde teslim alabilirsiniz.

ADVERTORİAL

Editör: Vitrin Haber