Dünyanın laptop üreticisi olarak bilinen markalarından bir tanesi de Acer'dır. Türkiye'de geniş bir pazarlama ağına sahip olan bu markanın pek çok modeli bulunur. Elektronik her cihazda olduğu gibi laptop ürünlerinde de bazı durumlarda teknik arızalar ile karşılaşılabilir. Kimi sorunlar kullanıcı hatasından, kimi sorunlar ise yazılım ve donanım hatasından kaynaklı olarak teknik servis ihtiyacı doğurur. laptop servis hizmeti ile firma, Türkiye'nin pek çok şehrinde bu hizmeti en iyi şekilde verir.

Acer Teknik Servis

Bilgisayar, notebook, laptop, LCD monitör, projeksiyon gibi bir çok teknolojik ürünün teknik servis hizmetini, bu cihazların bakımlarını ve tamirlerini üstlenen firma, Acer markasına ait olan tüm ürünlerde müşterilerinin beklentisini en iyi şekilde karşılar. Bu cihazların anakartlarında ya da ses kartı gibi alanlarda meydana gelebilecek her hangi bir sorunda firma teknik ekibi devreye girer. Acer laptop servisi hizmeti ile siz de cihazlarınızı güvenilir ellere teslim edebilirsiniz.

Acer Yedek Parça

Acer marka cihazların her birinde birçok parça bulunur ve bu parçalar bir araya getirilerek cihazın çalışması sağlanır. Parçalardan her hangi birinin bozulması ya da darbe alması cihazın verimli bir şekilde çalışmasının önüne geçer. Acer notebook servis gibi hizmetlerin yanı sıra yedek parça ürünlerini de orjinal ürün garantisi üzerinden satan firma, aynı zamanda bunların montajını da uygun fiyat ile gerçekleştirmektedir.

Acer Teknik Servis Bölgeleri

Acer markasına ait ürünlerin bakım ve tamir işlemlerini yapan firma, İstanbul genel merkezli olarak Türkiye'nin pek çok şehrinde aynı kalite üzerinden hizmetlerini verir. Bulunulan noktaya göre en yakın Acer yetkili servisinden tamir hizmetini satın alabilmeniz mümkün olur. Bulunduğunuz şehre en yakın şubeyi öğrenmek istiyorsanız www.acerservisturkiye.com web sitesini ziyaret ederek iletişim bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Alanında uzman çalışanları ile beraber teknik servis konusunda güvenilirlik sağlayan firma, uygun fiyat ve yüksek kalite garantisi sunar. Cihazınızda teknik açıdan her hangi bir sorun yaşıyorsanız Acer tarafından yetkilendirilmiş olan firma şubelerinden her hangi birine uğrayarak sorununuzu kısa sürede çözebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber