2020 De Gösterime girecek en iyi filmleri sizlere sunuyoruz.2020 de merakla beklenen aksiyon, macera komedi full hd kalite 2020 filmlerin Link Tıkla Ve Takip Et 2020 Filmleri izle

  1. Hızlı Ve Öfkeli 9 2020

Konusu:Fast & Furious franchise'ın dokuzuncu taksitine girmesine şaşırmış olan hiç kimse , gişeye dikkat etmedi.

Hem Hızlı ve 7 Öfkeli ve Hızlı ve 8 Öfkeli gelmiş olan, dünya çapında 1 milyar $ işareti geçti 7 Hızlı ve Öfkeli şu anda $ 1.51bn ile tüm zamanların sekizinci en büyük film olarak sıralaması. Yani, elbette Universal, Dom ve ailesinin daha fazlasını istiyor.

Ve biz daha önceden planlanmış bir onuncu film olduğu için sadece Hızlı ve Öfkeli 9'u elde edemiyoruz - ama şimdilik sadece dokuzuncu geziye odaklanalım.

Hızlı ve Öfkeli 9 çıkış tarihi: Ne zaman çıkıyor?

Aslen 2019 Nisan'ına yapıştırılmış, şu anda başlıksız dokuzuncu film tam bir yıl 10 Nisan 2020'ye kadar itildi , ancak bu artık böyle değil.

Universal, 15 Şubat’ta , ABD’deki Anma Günü haftasonunun başlangıcı olan, 22 Mayıs 2020’ye , bir ay önce Hızlı ve Öfkeli 9’u geri aldığını doğruladı .

Dokuzuncu filmin ön prodüksiyonu, Şubat 2019'da Londra'da başladı; Vin Diesel, 24 Haziran'da filmin başlangıcını bir video ile belirledi.

Film çekimi, bir kaza sonucu bir dublörün yaralanmasından sonra 22 Temmuz'da bir gün boyunca durduruldu , ancak ertesi gün başladı. 8 Ağustos'ta, dublörün yoğun bakımdan çıkarıldığı doğrulandı.

10. ve son bir filmin izlenmesi planlanıyor - ilk olarak dokuzuncu film 2019'da vurgulu olunca 2021 sürümü için ayarlandı, Fast X (kesinlikle çağrıldığı gibi) henüz yeniden planlanmadı.

Hızlı ve Öfkeli 9 oyuncu: Kim geri dönüyor

Kimin franchise'a döndüğü ile ilgili herhangi bir onay olmamıştır, ancak en azından Vin Diesel (Dom), Michelle Rodriguez (Letty) ve Chris 'Ludacris' Bridges'in (Tej) geri döneceğini varsaymak güvenlidir.

Son filmi kaçırdıktan sonra Jordana Brewster'ın Dom'un kız kardeşi Mia olarak geri geldiği de doğrulandı. Mia'nın en son Brian'la daha sessiz bir yaşam için emekli olduğunu gördüğü için (en son Paul Walker tarafından oynanan), hikayeye nasıl geri döndüğünü görmek ilginç olacak.

Paul Walker'ın erkek kardeşi Cody, Cody ve erkek kardeşi Caleb Fast & Furious 7 için çekimlerini bitirmek için adım attıktan sonra "her şeyin mümkün olduğunu" söyleyerek Brian için olası bir dönüş hakkında konuşuyor .

Dwayne Johnson'a gelince, Hızlı ve Öfkeli franchise'daki gelecekteki rolü havaya uçmuş gibi görünüyordu. Raporlar , Öfkeli Kaderinin çekimleri sırasında Johnson ile Diesel arasında önceden belirlenmiş bir tükürme dolaşımı yaptı . (Bu, ikisinin sette hiçbir zaman birlikte vurulmamasına rağmen ).

Ancak sürpriz bir twistte Johnson halka açık bir fikir verdi ve gönülden Vin Diesel'e teşekkür etti. “ Hobbs & Shaw'a desteğin için kardeşine Vin'e teşekkür etmek istiyorum, görevini gördüm. Teşekkür ederim. Lauren [Hasian] ve ben düğün tebriklerini takdir ediyorum ve sana ve Paloma [Jimenez] 'a tekrar sevgiyi gönderiyoruz.”

Johnson ayrıca, Hızlı ve Öfkeli ailesine "davet" ettiği için Diesel'e teşekkür etti ve franchise seviyesinin yükseltilmesine yardım etmiş olsaydı, işinin yapıldığını söyledi.

Ama şükran Johnson'ın Instagram videosunda bahsetmeye değer tek şey değildi. O da devam etti: "Biz burada on yıl sonra bu muazzam başarılı yapılaşma ve genişleme, doğru olanı yaptık, akıllı yol. Ve yine kardeşim, desteğiniz için teşekkür ederim. Tabii ki, tüm yollar bir şeye yol açar. ' Yakında görüşürüz, Toretto. "

Bu Hobbs'in kulaklarımıza dönüşü gibi geliyor.

İlgili: Neden Hızlı ve Öfkeli oyuncular Hobbs & Shaw'a gölge düşürüyorlar?

Tyrese Gibson (Roman) bir geri dönüş için güçlü bir ihtimal, ancak Gibson daha önce bir daha Johnson ile bir daha çalışamayacağına yemin etmişti .

Luke Evans (Owen Shaw), Lucas Black (Sean), Nathalie Emmanuel (Ramsey), Kurt Russell (Bay Kimse) ve Scott Eastwood (Eric) için de geri dönüş şansı var.

Franchise kıdemli Michelle Rodriguez, Temmuz 2017'de , kız yıldızlarına daha fazla "aşk" vermiyorsa, franchise'i bırakmayı düşünebileceğini söyledi .

Hızlı ve öfkeli 9 filmi ücretsiz olarak 2020 de sinemalarla birlikte sitemizde ücretsiz izle.

  1. Dolittle (2020) 

Konusu:Bir doktor hayvanlarla konuşabileceğini keşfeder. Hayvanlara yardım edebileceğini düşünen dolittle artık hayvanlarla büyük bir komedi maceraya yol açar ailenizle severek izleyebileceğiniz harika bir filmdir.

Tür: Macera , Komedi , Aile , Fantastik

Oyuncu: Antonio Banderas , Emma Thompson , Harry Collett , Jessie Buckley , Jim Broadbent , John Cena , Michael Sheen , Rami Malek , Robert Downey Jr.

Yönetmen: Stephen Gaghan

Ülke: ABD

Dil:Türkçe Dublaj film izle

Kalite:1080P Full HD

Orjinal:Doktor Dolittle izle

  1. Kirpi Sonic 2020

Konusu:Küçük, mavi, hızlı bir kirpi keşfettikten sonra, küçük bir kasaba polis memuru, üzerinde deneyler yapmak isteyen kötü bir dehayı yenmesine yardım etmelidir.

Kalite:1080p

Dil:Türkçe Dublaj

Orjinal: Kirpi Sonic / Süper Sonic / Sonic the Hedgehog

Yönetmen: Jeff Fowler

Yazarlar: Josh Miller (senaryo), Patrick Casey (senaryo)

Yıldızlar: Jim Carrey, Ben Schwartz, James Marsden

Ücretsiz Online Film İzle: Sonic the Hedgehog 2020

Film izlemeye aşıksanız doğru yerdesiniz. Filmler, insanların boş zamanlarını geçirmeyi sevdikleri eğlenceli bir alandır. Sinema ya da sinema salonunu ziyaret etmek bazen zaman ve para kaybı gibi görünüyor. Böyle bir senaryoda, çevrimiçi film akışı yalnızca zamandan ve paradan tasarruf etmenize değil, aynı zamanda işleri kolaylaştırmanıza yardımcı olduğu için bir seçenek olarak bırakılır. Filmleri parmaklarınızın ucunda ve ücretsiz olarak izlediğinizde hayatı hayal edin. Bir film, drama veya dizi izleyin.

  1. Kara Dul 2020

Konusu:Marvel Studios'un aksiyon dolu casus gerilim filmi “Black Widow” Kara Dul izle Natasha Romanoff, diğer adıyla Black Widow geçmişiyle bağları olan tehlikeli bir komplo ortaya çıktığında defteri kebirinin karanlık kısımlarıyla yüzleşir. Onu yıkmak için hiçbir şey durmayacak bir güçle takip edilen Natasha, bir casus olarak tarihiyle uğraşmalı ve bir Avenger olmadan çok önce uyanık kalan ilişkilerini bırakmalıdır.

Dil:Yok

Ülke:Abd

Yapım Şirketi:Marvel Film

Kalite:1080p

5. Çılgın ikili 3 2020

Konusu:“Çılgın ikili 3 izle” filminin konusu - Burnett ve Lowry - hafifçe söylemek gerekirse, birbirinden biraz hoşlanmayan eski ortaklar. Bir zamanlar, tam olarak Lowry ile anlaşmazlıklar nedeniyle, Burnett polis hizmetinden ayrılmak ve özel soruşturmaya girmek zorunda kaldı. Kahramanın hayatı iyileşiyor gibi görünse de, hala meslektaşına hakaret etti, çünkü istasyondaki işi daha çok sevdi. Lowry'ye gelince, zor zamanlar geçiriyor. Orta yaş krizi kendini hissettiriyor, yeni bir partnerle sorunlar bitiyor, bu kısır döngüden çıkmanın bir yolu yok gibi görünüyor.

Ancak, acımasız bir Arnavut paralı asker aniden erkekler için avlanmayı ilan ettiğinde, güçlerini birleştirmek ve düşmanı ortadan kaldırmaktan başka seçenekleri yoktur. Kendi hayatınız tehlikede olduğunda, geçmişte yaşanan şikayetleri ve anlaşmazlıkları unutmanız gerekir. Hayatta kalma mücadelesindeki kahramanlar ortak bir dil bulacak ve eski günahları affedecek mi?

Orjinal: Bad boys 3 / Çılgın ikili 3

Çıkış Yılı:2020

Tür:Komedi, Aksiyon, Gerilim, Suç, Yeni Filmler, Filmler 2020

Ülke:ABD

Dil:Türkçe Dublaj

Kalite:1080p Full Film izle

Yönetmen:Adil El Arbi, Bilal Falla

Oyuncular:Will Smith, Vanessa Ann Hudgens, Alexander Ludwig, Joe Pantogliano, Mutlu Anderson, Charles Melton, Martin Lawrence, Kate Del Castillo, Paola Nunez, Sharon Pfeiffer

Süre:113 dakika / 01:53

Tercüme:Amatör Polifoni

Kalite:TS

Eklenme Tarihi:18 Ocak 2020

Advertorial

Editör: Vitrin Haber