Kadınların vazgeçilmez takıları arasında bileklikler de vardır. Bu bileklik farklı değer özelliklerine sahip olabilir. En özel bileklik arasına 14 ayar bileklik modelleri girmektedir. Her altın bileklik ya da kolyenin üzerinde, değerini belirten ayarlar mevcuttur.

585 milyem altın 14 ayar altın etmektedir. Kolye ve bilekliklerde sayılarla gösterilir. Ne model ve çeşitte olursa olsun altın takılarda ayarı yazmaktadır. Her tarza göre altın bileklik bulunan kataloglarımızda 14 ayar bilekliklere de ulaşabilirsiniz.

14 Ayar Bileklik Modelleri

Narin bilekler üzerinde oldukça güzel duran bileklikler her kadının tercihi haline gelmiştir. İnce bilekliklerin yanında kalın zincirli veya halkalı bileklikler de bulmak mümkündür. Tamamen tarza ve zevke uygun olarak üretilir. Oldukça zarif bir görüntü, altın bileklikler ile mümkün olur.

14 ayar bilekliklerin fiyatları modele göre de değişiklik göstermektedir. Sembollerin üzerindeki taşlar ve zincire göre de fiyat aralığı değişir. Birçok çeşitte, özel günlere göre bileklik modeli bulmak kolaydır. Hediye için çok uygun bir kategoridir. En zarif ve güzel 14 ayar bileklik modelleri için https://www.emajewellery.com.tr/bileklik sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber