Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları 2015-2016 eğitim öğretim yılı beden eğitimi öğretmenleri bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şubesi tarafından 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri’nin düzenli olarak yürütülmesi amacıyla, beden eğitimi öğretmenleri bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Sinop İl ve İlçelerinde görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenlerine yönelik gerçekleştirilen toplantıda, Okul Spor Faaliyetleri Bilgi Yönetim Sistemi, Seyahat Yönergesi, Zorunlu Uygulamalar, Planlama, Branş-Yaş Kategorisi, Genel Sorunlar, Öneri ve Temenniler gibi konularda sununlar yapıldı.
Sinop Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıya Beden Eğitimi Öğretmenlerinin yanı sıra, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ile Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, tüm öğretmen ve öğrencilere başarılı bir yıl diledi. Kendisinin de uzun yıllar Beden Eğitimi Öğretmenliği yaptığını söyleyen İl Müdürü Açıkbaş, meslekte var olan sorunlarında farkında olduğunu belirtti. Açıkbaş; “Bizler bu camianın mensupları olarak mevcut sorunların çözümü noktasında, Spor Genel Müdürlüğümüz, İl Müdürlüğümüz, Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz, Antrenörlerimiz, Spor İnsanları, Sporcu Öğrencilerimiz ve Ailelerimizle ortaklaşa, büyük bir takım halinde ‘Ortak Akıl’’ ile hareket ederek büyük başarı elde edeceğimize inancım tamdır” dedi.
Editör: Vitrin Haber