İSTANBUL (AA) - Turkcell, Samsung Electronics'in geliştirdiği Galaxy AI'ın Turkcell satış kanallarında sunulan modellerde de kullanılabileceğini duyurdu.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Samsung Electronics'in gelişitirdiği Galaxy AI, yeni "One UI 6.1" güncellemesi aracılığıyla mart sonundan itibaren Turkcell satış kanallarında yer alan S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 ve Tab S9 serilerinde kullanıma açılacak.

Yeni güncellemeyle, yapay zeka destekli modellerde bulunan ve iletişim kurma şeklini bir üst seviyeye taşıyan Galaxy AI özelliklerinden artık daha fazla Galaxy kullanıcısı yararlanabilecek.

Hepsiburada, drone ile teslimatı test ediyor Hepsiburada, drone ile teslimatı test ediyor

Cihazda yüklü olan ve bulut tabanlı kullanılan yapay zeka yeteneklerini birleştiren ve hibrit bir yaklaşımla geliştirilen güncelleme, kullanıcılara sunulan mobil yapay zeka deneyimlerinin standardını daha da yükseltiyor. Galaxy'nin en yeni güncellemesi, yaratıcı özgürlüğü fotoğraf çekildikten sonra bile teşvik eden bir dizi Galaxy AI da aracı sunuyor.

Galaxy AI özellikleriyle donatılacak Samsung S23FE 128GB modeli de, mart boyunca avantajlı tekliflerle Turkcell.com.tr ve Turkcell mağazalarında satışa sunulacak.

Kaynak: aa