Beşiktaş, Rachid Ghezzal’ın sağ uyluk arka adalesinde kas tendon bileşkesinde gerilme ve ödem, Milot Rashica’nın ise sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı. Beşiktaş, Rachid Ghezzal’ın sağ uyluk arka adalesinde kas tendon bileşkesinde gerilme ve ödem, Milot Rashica’nın ise sol uyluk üst iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı.

Galatasaray Sutopu Takımı, LEN Challenger Cup final etabı ikinci maçında Slovenya ekibi AVK Triglav Kranj’ı 19-13 yenerek namağlup şampiyon oldu.

İstanbul’da oynanan ilk karşılaşmadan 14-6 galip ayrılarak seride 1-0 öne geçen Galatasaray, ikinci maçı da 19-13 kazandı ve LEN Challenger Cup’ta şampiyonluğa ulaştı. LEN Challenger Cup C Grubu’nda mücadele eden sarı-kırmızılılar, Sporting Clube de Portugal’ı 27-6, Polytechnic Water Polo Club’ı 17-8, Klub vodneho pola Novaky’i ise 14-7 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Malta ekibi Valetta ile oynayan Galatasaray ilk maçı 10-6 ve ikinci karşılaşmayı da 15-12 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Yarı finalde Litvanya temsilcisi EVK Zaibas ile eşleşen sarı-kırmızılılar, 9-8 ve 12-9 yenerek finale çıktı.

Kaynak: iha