SİNOP GÜNCEL

Sinoplu Reyhan'ın Hayali Gerçek Oldu

Sinop'ta yaşayan down sendromlu 49 yaşındaki Eriş'in gelinlik giyip düğün yapma isteği, ailesi tarafından yapılan organizasyonla yerine getirildi. AA

Sinop Merkez incedayı mahallesinde yaşayan Down sendromu hastası 46 yaşındaki Reyhan Eriş,ailesine evlenmek istediğini belirtince bu isteğini yerine getirmek isteyen aile, formaliteden bir düğün tertipledi.

Reyhan Eriş’in Yeğeni Ali Onat’da rol gereği damatlık yapınca bugün anlı şanlı bir düğün gerçekleştirildi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in de katıldığı düğün esnasında Down hastası Reyhan Eriş’in evinin önünde zurnalar öttürüldü, davullar çalındı ve mahalleli göbek attı.

.CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in de katıldığı düğün esnasında Down hastası Reyhan Eriş’in evinin önünde zurnalar öttürüldü, davullar çalındı ve mahalleli göbek attı.

Araçlar ile yapılan gelin konvoyu ile Sinop Aşıklar düğün salonunda bir araya gelen mahalleli Eriş’e istediği evlilik mutluluğunu bir günlükte olsa yaşatabilmenin onurunu yaşadı.

Düğünün ayrı bir özelliği ise davetsiz düğün oluşuydu. Düğünde hiç kimseye düğün daveti dağıtılmadan gerçekleşen nikaha Sinoplular büyük ilgi gösterdi.