Özel Ekip Kadıköy Sürücü Kursu

Firma Kodu #1471
Sektör Yaşam
Adres Osmanağa Mah., Serasker Cad.,No:63 Kat:1/2 Kadıköy/İSTANBUL
URL https://ekipsurucukursu.com/
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 26.01.2023

Ehliyet sahibi olabilmek için sürücü kursu tercihlerinizde çok dikkatli olmanız gerekir. Yüzlerce kursiyerin tercih ettiği ve kısa sürede ehliyet alabilmenin en doğru yolu buradan geçmektedir. Programların eşliğinde ders saatleri, ders çalışma odaları ve pratikte araç sürüş teknikleri ile tüm hizmetler belirli sistem çerçevesinde adaylara sunulmaktadır. Uygun fiyatlar ve kredi kartına taksit fırsatlarıyla en fazla 30 gün içerisinde istenilen sınıf ehliyeti alınabilmektedir. Ekip sürücü kursu farkını yaşayabilmek için online olarak istediğiniz zaman erişim sağlayabilirsiniz.

Ehliyet Almak İçin Doğru Adres

Sürücü kursuna kayıt yaptırmak için bazı belgeleri hazırlamak şarttır. Kayıt olan her aday derslere girerek tüm konuları yakından takip etme fırsatı elde edebilirler. Online sınav sistemi sayesinde bilgisayardan sınava girerek yazılı kısmını atlatırlar. Direksiyon eğitimleri ise belirli bir saat üzerinden hesaplanıp verilmektedir. Akan ve yoğun trafikte araç kullanana kadar tüm adaylar kontrol altına alınmaktadır. Mezun sürücüler ve yeni başlayan sürücüler ise bazı dönemlerde karşılaştırılıp fikir alışverişinde bulundurulmaktadır.

Ehliyet Kursundan Her Zaman Daha Fazlası

Sürücü kursuna kayıt yapan adaylar baştan sona kadar gereken eğitimi uzman kadro yardımıyla almaktadırlar. Motosiklet, otomobil, kamyon, tır, kamyonet gibi araçların kullanılması için gereken tüm ehliyet sınıfları bu kurs tarafından verilmektedir. Ekip sürücü kursu sayesinde bir ay içinde tüm dersler tamamlanıp ehliyet sahibi olunmaktadır.

Bunlar da ilginizi çekebilir