Kadıköy İngilizce Kursu

Firma Kodu #1693
Sektör Yaşam
Adres Osmanağa Mahallesi, Söğütlüçeşme Cd No.122, 34700 Kadıköy / İstanbul
URL https://www.americanlife.com.tr/kadikoy
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 26.01.2023

Kadıköy İngilizce kursu okulumuza kayıt yaparak İngilizceyi anadiliniz gibi konuşma imkânı bulacaksınız. Öğrenci merkezli tutumumuzu ve modern ve teknolojik donanımlı okullarımızda İngilizce dilini; okuma, anlama, konuşma, yazılı anlatım, sözlü anlatım olmak üzere 4 dil yetisinde öğrenebileceksiniz.

İngilizce kurslarımıza katılan öğrencilerimizin her birini gelişimleri takip edilip, bu alanda geri bildirimleri de yapılmaktadır. İhtiyaç duyulması halinde, öğrencilere bireysel çalışmaları destekleyen ekstra programlar sunulur. İngilizce kurslarımız başlangıç, orta, ileri, profesyonel ve akademik olmak üzere farklı seviyelerden oluşmaktadır.

Ne Zaman İngilizce Kursuna Gitmeliyim?
İngilizce dilini hiç bilmiyor ve öğrenmek istiyorsunuz. Fakat fazla boş zamanınız olmadığı için de zaman ayıramadığınız için yoğun bir ders istemiyor ya da okullarınızda aldığınız İngilizce eğitimleri ile İngilizceyi anlıyor, fakat yeteri düzeyde konuşamıyorsanız Kadıköy İngilizce kursu ve programlarımız sayesinde İngilizceyi ana diliniz gibi okuyup anlayacaksınız.

İngilizce dili öğrenirken en çok yapılan hatalar, yarım katılamayan dersler, bitirilmeyen kurslardır. Bu durumda günümüzde pek çok kişinin İngilizce öğrenimine engel oluyor. İngilizce dili kursu okullarımız bu noktada yaptığı profesyonel çalışmalar ve özel dersler ile İngilizce öğrenmeniz artık kolaylaşıyor.

Programlarımızı İngilizce dili alanında minimum 5 yıllık tecrübeye sahip İngiliz ve Türk İngilizce öğretmenleri tarafında sunuluyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir