İZMİR KOÇLUK MERKEZİ

Firma Kodu #61
Sektör Toner Dolum
Adres Kıbrıs Şehitleri Cad.No:30 K:6 D:11 Alsancak / İZMİR
URL http://www.izmirkocluk.com
Şehir/Eyalet Ağdərə
Eklenme Tarihi 26.01.2023
Koçluk, kişilerin bireysel veya profesyonel yaşamlarında bulundukları nokta ile varmak istedikleri nokta arasındaki mesafeyi geleceğe odaklanarak kapatmayı hedefleyen, koçla danışan arasında kurulan planlı bir gelişim ilişkisidir. Bunu yaparken kişilerin mevcut durumu, istek ve ihtiyaçları, ellerinde bulunan içsel ve çevresel kaynakları gözden geçirilir. Hedeflenen noktaya varmakta kişinin yoluna çıkan maddi ve manevi(negatif inançlar ve kodlamalar) engeller tespit edilir. Kişinin kendi farkındalığına ulaşması sağlanır.

Özel hayatınızda kısa süreli sonuç elde edebilmenizi sağlayan İzmir Koçluk eğitimi ile davranışlarınızı kontrol etmeyi öğrenecek yaşam kalitenizi arttıracak istediğiniz standartlarda yaşayabilmenin tadını çıkaracaksınız. Hedefleri doğrultusunda koşanların seçimi olan yaşam koçları geniş kitlelere yayılan bir hizmet anlayışına sahiptir.



Siz de İzmir koçluk merkezleri arasında kusursuz bir hizmeti ve mükemmel koçluk eğitimlerinin içinde deneyim yaşama garantisi veriyoruz.



İzmir Koçluk Eğitimi hakkında daha detaylı bilgi isterseniz Koçluk Eğitimleri alanında da eğitim ve seminer hizmetleri veren firmanın İzmir Koçluk Merkezi(Saygın Coaching & Consulting) web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir