Deri Company

Firma Kodu #1482
Sektör Tekstil
Adres Cumhuriyet Mh. Şehit Basri Bey Cd. no:42/A UŞAK
URL http://www.dericompany.com.tr
Şehir/Eyalet Zərdab
Eklenme Tarihi 26.01.2023

Deri Mont Modelleri
Deri mont, geçmişten günümüze kadar moda olan hem şık görünümlü bir aksesuar niteliği taşımaktadır, hem de soğuk havalarda bizleri olumsuz hava şartlarına karşı korumaktadır. Özellikle orijinal deri montlar hem görünüm açısından hem de soğuğu tamamen kırması açısından daha çok tercih edilmektedir. Soğukluğu kırması açısından özellikle motosiklet tutkunlarının vazgeçilmez yol ekipmanıdır.

Deri montlar sadece erkeklerin ya da bayanların kullandığı mont türü değildir. Her iki kişi de kendisine uygun olan mont modellerini seçerek kullanabilirler. Erkekler için en çok tercih edilen deri mont modeli siyah, hakim yaka ve dar kalıplardır. Kadınlarda ise en çok tercih edilen kısa yakalı, kahve renkli olanlardır. Deri montlarda modeller tercihe göre değişkenlik gösterebilir. Deri mont modelleri sizlere özgü tasarımlarımız ile dericompany.com.tr adresinde.

Deri Mont Temizliği Nasıl Yapılmalıdır?

Deri montların temizliğinde yapılan en sık hata çamaşır makinesinde sık olarak yıkamaktır. Normal kumaşlar için üretilen kimyevi deterjanlar deri de solmasına, aşınma ve yıpranmaya sebep olur. Deri mont temizliğinde önerilen yöntem özel solisyonlar ile silinmesidir. Bu işlemin elle yapılması deri montun kullanım ömrünü oldukça uzun kılacaktır.

Eğer montunuzda ağır lekeler var ise kuru temizleme firmaları vasıtası ile derinizin temizliğini gerçekleştirebilirsiniz.

Deri Mont Kullananların Dikkat Etmesi Gerekenler

Deri montunuzu sıcak ısı veren yerlerde, soba ya da ısıtıcı gibi aletlerin yakınına koymayınız. Çamaşır makinası ya da aşındırıcı kimyasallar kullanarak temizliğini yapmayınız.  Süet koruyucu sprey kullanarak deri montunuzun dış etkenlerden dolayı aşınma ve yıpranmasını en aza indirgeyebilirsiniz.  Doğal deri montunuzu saklarken bir poşet ya da gamboç içinde saklamayınız.

Gerçek Deri Nasıl Anlaşılır?

Gerçek ve suni deri arasında bizi en çok şaşırtan ve yanıltan fiyatlarıdır. Pahalı olan montların orijinal deri olduğunu zannederiz. Bu durum çoğu zaman yanlıştır. Bazı markalar suni derileri bile sadece markasından dolayı fiyatlarını yüksek tutabilmektedir.

Ayırt edici özelliklerinden en başlısı kokusudur. Derinin kendisine has özel bir kokusu vardır. Suni deri ise plastik gibi kokar.

Suni deriyi ateşe tuttuğunuzda tutuşmaya başlar ve plastik gibi koku ortaya çıkarır. Orijinal deri ise ateşe tutulduğunda alevlenme yaşanmaz daha geç tutuşur.

Gerçek deri üzerinde yakından bakıldığında gözeneklerin olduğu görülür. Suni deride ise bu durum yoktur.

Gerçek deriden yapılan ürünlerin dikiş yerlerinde püsküllenme ya da saçaklanma bulunmaz.

 

 

Bunlar da ilginizi çekebilir