Andromed Tıbbi Cihazlar ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti.

Firma Kodu #668
Sektör Yaşam
Adres Çubuklu mah. Vatan cad. No:26 Kavacık Beykoz İstanbul TÜRKİYE
URL http://estetik.andromed.com.tr/
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 26.01.2023
Andromed, 1992 yılında Ürolog Dr. Hüseyin Lüleci tarafından Ankara`da kurulmuştur.
1992-2003 yılları arasında Ankara merkez ofisi, İstanbul ve İzmir şubeleri olmak üzere üç merkezden Türkiye pazarına hizmet veren Andromed, 2003 yılında merkez ofisini İstanbul`a taşımış olup Ankara’da da satış ofisi bulunmaktadır.

Sağlık sektörünün önde gelen Amerikan ve Avrupa markalarının Türkiye distribitörlüklerini uzun yıllardır başarıyla sürdürmekte olan Andromed; Plastik Cerrahi, Dermatoloji ve Üroloji branşlarında öncü ve yenilikçi misyonuyla cihaz satışı, satış oncesi ve sonrası teknik ve tıbbi destek konularında çözümler sunmaktadır.

Üroloji alanında Andromed; empotans tedavisi, inkontines tedavisi, lazer prostat cerrahisi ve focal prostat kanseri tedavisi konularında vaka başında cerrahi destek ve eğitim çözümü sunan ve bu konuda ilkleri gerçekleştiren , sağlık profesyonelleri ve alıcılarının ilk tercihi bir firmadır.
Andromed, AMS(American Medical System) markasının ürolojiye yönelik lazer cihazlarını, kadın inkontinans ve erkek inkontinans ürünleri ile *** protezlerini, EDAP-TMS markasının 4. jenerasyon ESWL cihazlarını ve HIFU cihazının satış ve teknik servis hizmetlerini sürdürmektedir. Prostat tedavisinde kullanılan Greenlight lazer sistemi, estetik lazerleri gibi Türkiye’deki bir çok büyük hastanede kullanılmaktadır.

Plastik cerrahi alanında Eurosilicone-Nagor, estetik alanında ise Cutera, Sharplight ve Energist firmalarının distribitörü olan Andromed’in 500’ün üzerinde estetik referansı bulunmaktadır.

Andromed, estetik alanında ise ABD’de 1998 yılından beri faaliyette olan; dünya çapında 40 ülkede 4.000 iş ortağı bulunan Nd:YAG’ın öncülerinden CUTERA Lazer Sistemleri cihazlarının Türkiye’de pazarlama, satış ve teknik servis hizmetlerini sürdürmektedir.
Sahip olduğu doğuştan vizyoner karakter ile Andromed, Sağlık Sektörün’e yön veren ve değer katan yenilikçi yaklaşımıyla profesyonel sağlık çözümleri sunmaya devam edecektir.

Bunlar da ilginizi çekebilir