Altunizade Sürücü Kursu

Firma Kodu #275
Sektör Yaşam
Adres Altunizade Mah. Nuh Kuyusu Cad. No:116 Üsküdar / İstanbul (Marmara İlahiyat Bitişiği-Capital Avm Yanı)
URL http://altunizadesurucukursu.com/
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 26.01.2023
2004 Yılında Altunizade merkezde eğitim ve öğretim hizmetine başladık. 2005 yılında Bağlarbaşı şubemizle Marmara üniversitesi bitişiğinde hizmete girdik. Başarılı kadromuz sayesinde teorik imtihan sonuçlarında %85 seviyelerinde direksiyon imtihan sonuçlarında %100 e yakın başarı sağladık.
Teorik dersler en iyi şekilde dizayn edilmiş 14 kişilik sınıflarda verilmektedir. 10 gün süren direksiyon eğitiminin 5 günü akan trafikte verilmektedir. Kursiyerler direksiyon çalışmalarına araçlarımızla götürülüp geri getirilmektedir. Ayrıca Direksiyon çalışmalarında toplu çalışma yapılmamaktadır.
Altunizade Sürücü Kursu adaylara gerek teorik gerekse direksiyon derslerinde en iyi eğitimi verebilmek, ve trafiğe gönül rahatlığıyla çıkabilmelerini amaç edinmektedir. Sürücü Kursun ilk yardım, Motor, trafik ve direksiyon dersleri milli eğitim bakanlığından onaylı alanında tecrübeli, bu işe yıllarını vermiş değerli ve tümü üniversite mezunu olan eğitimciler tarafından verilmektedir. Kurumumuzda koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi her zaman ön planda tutulmaktadır. Direksiyon eğitiminde kullanılan araçlarımızın tümü son model araçlardır. Üsküdar da motosiklet direksiyon eğitimi veren tek kurum olan Sürücü Kursumuzda Sürücü belgesi programına iştirak etmeden, motosiklet direksiyon sürüş eğitimi alabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir