Ölüdeniz; Türkiye’nin Batı Akdeniz kısmında bulunan, masmavi suları ve çoğu yerde rastlayamayacağınız doğal manzaralarıyla ülkemizde en çok ziyaret edilen tatil cennetlerinden biridir. Bu eşsiz bölgeyi keşfetmek isteyen binlerce insan vardır. Özellikle  manzarayı tüm açılarıyla görmek için gökyüzünden bakmak gerekir. Fethiye yamaç paraşütü yani profesyonel kişiler tarafından yapılan yamaç paraşütü uçuşuyla, Ölüdeniz ‘inhiç görmediğiniz bu manzarasını tüm detayları ile keşfedebilirsiniz.

Yaz tatiliniz için farklı bir anı bırakmak isterseniz United Pilots ekibi olarak sizler için birbirinden farklı hizmetler sunuyoruz. Güneşin tadını çıkarmak, rüzgarı hissetmek ve Akdeniz’in turkuaz mavisi sularına en güzel manzaradan bakmak için yamaç paraşütü yapabilirsiniz. İşimize olan sevgimiz, disiplinli olmamız ve profesyonel pilotlarımız ile sizler için en iyi uçuş deneyimini sunuyoruz. Bilindiği üzere Fethiye Ölüdeniz yamaç paraşütü konusunda dünyanın en önemli merkezlerinden biri ince unvanına sahiptir. Detaylı bilgi için firmamızla iletişime geçebilir ya da yüz yüze görüşmek için bizi ziyaret edebilirsiniz.

Profesyonel Pilotlar Eşliğinde Güvenli Bir Yamaç Paraşütü

United Pilots firması olarak, tatilinizi en iyi şekilde yapmanız ve güzel bir hatıra bırakmanız için pilotlarımızla beraber unutmayacağınız bir uçuş yaşayabilirsiniz. Uçuş öncesi ihtiyacınız olacak bütün bilgiler size verilir ve güvenli biryamaç paraşütü deneyimi için gereken bütün tedbirler alınır. Bu konuda  yıllardır hizmet veren pilotlarımız, her türlü güvenlik önlemlerini alıp sizi uçuş için hazırlar. Asla strese girmeyeceğiniz şekilde sıcak bir ortamda uçuş süresince sizi yönlendirir ve sizin yanınızda olurlar.

Ölüdeniz’ de Harika Bir Yamaç Paraşütü Deneyimi

Daha önce yaşamadığınız heyecanlı bir tandem uçuşu için ilk olarak Ölüdeniz’ de Babadağ’ dan yolculuğa başlanır. Yükseklere çıkmanın vermiş olduğu heyecan, ılık bir rüzgar ile eşsiz manzarayı tüm açılarıyla keşfedebilirsiniz. Türkiye’de  plaj denildiği zaman ilk akla gelenlerden biri olan Ölüdeniz berrak denizi, masmavi gökyüzü ve harika kumsalları ile sizler için son adrenalin ve mutluluk dolu bir deneyim olacaktır.

Uçuş esnasında daima yanınızda olan pilotunuzla beraber, Ölüdeniz ‘inher detayını keşfetmek için Fethiye yamaç paraşütü yapmak için siz de United Pilots firmamızı tercih edebilirsiniz. Rüzgâr size yön verirken, siz Fethiye Ölüdeniz ‘inyeşil ve mavi manzaralarını gökyüzünden izleyecek, adrenalinin zirvesine çıkacaksınız. Aynı zamanda bu yolculukta pilotunuz, bütün tecrübesini sizinle paylaşacak ve size göklerde uçmanın keyfini tatmanız konusunda rehberlik yapacaktır.Yamaç paraşütü birçok kişinin ilgi duyduğu ama birazda yapmakta korktuğu bir spordur. Özellikle güvenlik önlemleri konusunda tedirginlik yaşanır. United Pilots son derece güvenilir ve sizin  güvenliğinize her zaman önem veren bir firmadır.

Siz de Rezervasyon Yapıp Uçuşun Tadını Çıkarabilirsiniz

United Pilots olarak, unutulmaz tatil deneyimi ve sınırsız hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Fethiye yamaç paraşütü konusunda en öncelik verdiğimiz şey güvenliktir. Bu doğrultuda uçuş için gerekli olan bütün ekipmanlarımızteknolojiye uygun bir şekilde seçilir ve rutin olarak bakımlar yapılır. Böylelikle şüphe etmeden yamaç paraşütü yapabilirsiniz. Farklı bir macera yaşamak, Ölüdeniz ‘i farklı yönleriyle izlemek ve huzurun tadını çıkarmak için, United Pilots ile tanışmak için geç kalmayın.

Hatay’da teröristlerin saldırısında şehit olan polis memurları anıldı Hatay’da teröristlerin saldırısında şehit olan polis memurları anıldı

Yamaç paraşütü için ilginiz varsa sizi ofisimize davet ediyoruz. İstediğiniz zaman rezervasyon yapın ve hayal ettiğiniz tatili yaşayın. Tatil denildiği zaman herkesin favorisi olan Ölüdeniz semalarında United Pilots’ un sunmuş olduğu güvenli hizmetle yapacağını tandem Fethiye yamaç paraşütü sporuyla hem özgürlük hem de adrenalini birlikte yaşayabilirsiniz.

SİNOP'UN EN RENKLİ SİMALARINDAN BİRİYDİ

Sinop’ta uzun yıllar simitçilik yapmış olan, tersanenin renkli simalarından Ali Altun yoğun bakımda hayatını kaybetti.

Sinopluların kendisini “Çayla simit gider” sloganıyla hatırladığı Ali Altun’un 9 Haziran 2024 Pazar günü ikindi namazını müteakip Gerze ilçesine bağlı Mahmuttırı köyü Behremoğlu Mahallesinde toprağa verildi.

Advertorial

Editör: Hadra Ajans