İSTANBUL (AA) - Casper, güçlü donanımları trend tasarımlarla buluşturduğu Excalibur 23.8”, Excalibur 27” ve çok yakında seriyi tamamlayacak Excalibur 31.5” monitörlerle hem profesyonellerin hem de oyun tutkunlarının ihtiyaçlarını aynı anda karşılıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, tasarım dünyasının profesyonelleri ve usta oyuncuların beklentilerini karşılayacak tüm ihtiyaçlar, Excalibur monitörlerde kullanıcılarla buluşuyor.

Excalibur 23.8” ile Excalibur 27” monitörler, 200 Hz ekran yenileme hızıyla farkını ortaya koyarken kullanıcıların da tüm detaylara hükmetmesini sağlıyor.

Casper, çok yakında gelecek 240 Hz yenileme hızına sahip Excalibur 31.5” modeliyle monitör ailesini geliştirmeye devam ediyor.

Kavisli ekran tasarımları sayesinde oyuncuların ya da tasarımcıların odaklanmasını kolaylaştıran Excalibur monitörler, üstün özellikleri sayesinde kullanıcılarının her zaman bir adım önde olmasını sağlıyor.

- Excalibur monitörler

Üstün ekran yenileme hızı ve tepki süresi, yapılan her işe yüzde 100 entegre olacak şekilde akıcı ve hızlı hareket imkanı sağlayan Excalibur monitörler, en zorlu oyunlarda bile kullanıcıların hep bir adım önde olmasını sağlıyor. 200 ve 240 Hz ekran yenileme hızı ve 1 ms ekran yenileme süresiyle birlikte rakiplerinden farkını ve her koşulda üst düzey ekran deneyimini kullanıcılarına sunuyor.

Kavisli ekran, 1500 mm yarıçapa sahip eğim ile tasarlanan Excalibur monitörlerle oyun ve profesyonel işlerin tamamında gerçek üstü bir deneyim elde edilebiliyor. Göz şeklinden ilham alınarak sağlığa en uygun şekilde tasarlanan Excalibur monitörlerle göz şekline uyum sağladığı için çok daha uzun kullanımlar yapılabiliyor.

Ekran teknolojileri, Excalibur monitörlerde bulunan AMD FreeSync ve NVIDIA G-SYNC teknolojileri sayesinde görüntülerde yırtılma, takılma veya komut gecikmesi olmadan deneyim sağlanıyor.

Zengin bağlantı portları, bir monitörün sahip olması gereken en önemli bağlantılardan olan HDMI ve Display portu (DP) ile kaliteli bağlantılar gerçekleştirmek Excalibur monitörlerle mümkün.

Canlı renklerin en net hali, 16.7 milyonluk geniş renk skalası, 3000:1 kontrast oranı, 300 NIT parlaklık oranlarıyla birlikte Excalibur monitörlerle en üstün hıza en canlı renklerle ulaşılabiliyor.

Excalibur monitörler, kullandığı HDR 10 teknolojisi sayesinde görüntüye kazandırdığı derinlik etkisi ve binlerce renk tonu arasından gerçeğe en yakınını sunmasıyla kullanıcılarına en başarılı renk deneyimini yaşatıyor.

Modern hatların eşsiz uyumu, kalın çerçeveli ve kalın gövdeli ekranlara kıyasla 3 kenarı çerçevesiz ultra ince tasarım ile üretilen Excalibur monitörler, geniş görüntüleme alanı ve modern tasarımı eşsiz bir uyum içinde sunuyor.

Kaynak: aa