Sinop’un Erfelek ilçesinde eğitim alanında önemli bir yatırım daha öğrencilerle buluşmaya hazırlanıyor. AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, ilçeye kazandırılan 16 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yeni eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Maviş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni okul binasının 14 Eylül’de başlayacak eğitim öğretim yılıyla birlikte öğrencilerin kullanımına sunulacağını belirtti.

Erfelek’e modern bir eğitim yuvası kazandırıldığını ifade eden Maviş, okulun ilçedeki eğitim altyapısına katkı sağlayacağını ve öğrencilerin daha nitelikli fiziki şartlarda eğitim görmesine imkân sunacağını kaydetti.

Otomobil 5 yaşındaki çocuğa çarptı
Otomobil 5 yaşındaki çocuğa çarptı
İçeriği Görüntüle

“İlçemize ve öğrencilerimize hayırlı olsun”

Nazım Maviş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Erfelek’imize kazandırdığımız 16 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizi, 14 Eylül’de yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte hizmete açıyoruz. Yeni eğitim yuvamızın ilçemize, eğitim camiamıza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Yeni okulun açılmasıyla birlikte Erfelek’te öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik önemli bir adım daha atılmış olacak. Modern derslikleriyle hizmet verecek okulun, ilçenin eğitim kapasitesine de katkı sunması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi