Geçtiğimiz günlerde yaptığı olağan genel kurul ile yeni başkan ve yönetimini seçen Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Sinop Şubesi, faaliyetlerini sürdürüyor. TSD Sinop Şubesince Ayancıklı engelli vatandaş için dernek üyesi başka bir engelli vatandaşın bağışladığı tekerlekli sandalye, dernek binasında düzenlenen mini bir törenle yeni sahibine teslim edildi. 

Tekerlekli sandalye, Sinop TSD Başkanı Murat Karagülmez ve bazı dernek üyeleri tarafından, engelli Nurcan Gündoğdu'ya verilmek üzere eşi Yunus Gündoğdu'ya takdim edildi.

Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi Başkanı Murat Karagülmez, dernek olarak engelli vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Ayancıklı engelli Nurcan Gündoğdu'ya tekerlekli sandalyesinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Karagülmez, amaçlarının engellilerin engellerini ortadan kaldırmak olduğunu dile getirdi. Karagülmez, "Tekerlekli sandalyeyi dernek üyemiz olan engelli vatandaşımız Halit Savaş, bir ihtiyaç sahibine verilmek üzere derneğimize bağışlamıştı. Kendisine de bu güzel davranışından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. 

Eşi adına tekerlekli sandalyeyi teslim alan Yunus Gündoğdu'da, Sinop TSD yönetimine ve Başkan Murat Karagülmez'e teşekkür etti. 
 
Editör: Vitrin Haber