Beyaz Kent Grup tarafından Gerze ilçesinde geçen yıl yapımına başlanan “Villa Karousa” projesine yoğun ilgi ve talep üzerine “Villa Karousa Elite 2” adıyla 2’nci ve son proje hayata geçiyor. Daha konforlu, rahat ve sağlıklı müstakil yaşam alanları oluşturacak olan proje kapsamında lansmana özel satışlar başladı. 

Beyaz Kent Grup Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Hüseyin Yüksek, tüm vatandaşları proje ofisine davet etti. Hüseyin Yüksek: "Bilindiği üzere Gerze ilçemizde geçen yıl yapımına başlamış olduğumuz 'Villa Karousa' projemize yoğun ilgi ve talep üzerine 'Villa Karousa 2 Elite' adıyla 2’nci ve son projemizi hayata geçiriyoruz. Daha önce belirttiğimiz gibi 01.10.2020 tarihi itibari ile satışlarımıza başlamış bulunmaktayız. Bu projemizde lansmana özel fiyatlarla satışa sunacağımız sadece 10 adet villamız olacaktır. Projemizin konumu ve görüntüler paylaştığımız resimler birebir proje alanıdır, sanal hiçbir görüntü kullanılmamıştır. Bu yaptığımız proje ile hem Gerze ilçemizin ekonomisine katkıda bulunmak, hemde daha konforlu, rahat ve sağlıklı müstakil yaşam alanları oluşturmak tek gayemiz.

Covid19’dan uzak, hiçbir kısıtlama ve zorluğun hayatınızı olumsuz etkilemediği, yeşilin ve mavinin bir arada olduğu bir yaşam kenti 'Villa Karousa Elite 2'de buluşmak üzere" dedi.

Beyaz Kent GRUP
Hüseyin YÜKSEK

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
0530 472 00 34
[email protected]
FACEBOOK : Villa KarousaElite
INSTAGRAM :
@villakarousaelite2
YOUTUBE : @villakarousaelite2

Advertorial Haber

Editör: Vitrin Haber