Yeşil Vadi Arsa Ofisi, Silivri’deki tüm yasal süreçleri tamamlanmış, imar izinleri alınmış, inşaata hazır yeni projesiyle arsa yatırımcılarının çok önemli bir ihtiyacını karşıladı. COVID-19 pandemisi sonrasında doğa ile iç içe yaşama ilginin artmasıyla birlikte yatırımcılar İstanbul’un en yeşil ilçesi olarak bilinen Silivri’de arayışa girmişti. Fakat ilçedeki arazilerin çoğunlukla imar iznine sahip olmaması ve hisseli tarla vasfında arazilerinfazlalığı, arsa yatırımcıları için önemli bir engele dönüşmüştü. 

20 yıllık tecrübesi ve 20 binden fazla müşterisiyle sektörde kurumsallaşmanın öncülüğünü yapan Yeşil Vadi Arsa Ofisi, bu gereksinimi karşılamak için harekete geçerek Silivri’nin en gözde bölgelerinden Çanta-Mimarsinan’da, tüm yasal süreçleri tamamlanmış, inşaata hazır bir proje geliştirdi.

Silivri’nin merkezine beş dakika, E-5 Karayoluna ise iki dakika mesafede yer alan proje, TEM ve Kuzey Marmara otoyollarının kesiştiği noktada bulunuyor. İki buçuk kat villa imarı bulunan projeden otomobille İstanbul’a kırk beş, Yeni İstanbul havalimanına ise otuz dakikada ulaşılabiliyor. 

Yeşil Vadi Arsa Ofisi bu projedeki arsaları projeye katma değer sağlayacak olan peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları yapılmış olarak yatırımcısına sunuyor. Bununla birlikte çok önemli bir ayrıcalıkları daha var. Yeşil Vadi Arsa Ofisi eğer yatırımcı isterse üzerine 2,5 katlı villasını da anahtar teslim olarak inşa ediyor. 

Elektrik ve su altyapısı bulunan proje, yerleşim bölgesi içinde yer alıyor.

Projenin yer aldığı bölgenin denize mesafesi ise otomobille beş dakika. Bu da Yeşil Vadi’nin Silivri’de geliştirdiği projeye aynı zamanda bir sayfiye niteliği kazandırıyor.

“YATIRIMCILARIN BEKLENTİSİNİ KARŞILADIK”
Yeşil Vadi Arsa Ofisi Genel Müdürü Emin Ertuğrul, arsa yatırımcılarının gözde bölgesi Silivri’nin bugüne kadar imar engelleri ve hisseli arazileriyle gündeme geldiğini belirterek, “Yatırımcılarımız uzun zamandır bizden Silivri’de güvenilir ve inşaata hazır bir proje geliştirmemizi bekliyordu. Beklentileri yerine getirerek, Yeşil Vadi güvencesini taşıyan harika bir projeye imza attık” dedi.


Advertorial

Editör: Vitrin Haber