JoLLy Home misafirlerine uygun fiyatlar ile güvenilir bir yerde konaklama imkanı vermektedir. Özellikle müşterilerimizi zor durumda bırakmadan uygun fiyatlar ile her türlü hizmetimizi sunmaktayız. Günlük kiralık temiz ve güvenilir dairelerimizden ve samsun günlük kiralık ev hizmetlerimizden yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

KONAKLAMA YAPACAĞINIZ DAİRELERİ VE FİYATLARI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDA BULUNAN BAĞLANTILARI TIKLAYIP GÖREBİLİRSİNİZ.

Samsun günlük kiralık daire

Samsun günlük kiralık ev

Samsun apart

 Samsun Günlük Kiralık Daire Hizmetleri

 Samsun günlük kiralık daire hizmetlerimizde konaklama imkanının yanı sıra rahat edebilecekleri ve müşterilerimizin kendilerini evlerinde hissedebilecekleri evleri teslim ediyoruz.

 Samsun'da konaklamak için samsun apart arayan müşterilerimiz için temiz 1+0, 1+1, 2+1 eşyalı dairelerimiz günlük, haftalık ve aylık olarak kiralanmaktadır. Samsun pansiyon kiralama hizmetlerimizde tüm daireler içerisinde 24 saat sıcak su, havlu ve şampuan yer almaktadır. Ayrıca her misafirlerimizden sonra nevresimler mutlaka değiştirilmekte ve daireler dezenfekte edilip temizliği yapılmaktadır.

 Samsun Kiralık Daireler

 Samsun ilimiz bulunduğu konum bakımından ev bulma ihtimalinin düşük olduğu yerlerden birisidir. Denize olan yakınlığı nedeniyle turistik bir ildir. Samsun'a gelecek olan misafirlerimiz için firma olarak samsun günlük kiralık ev hizmetlerimiz bulunmaktadır.

 Müşterilerin samsun pansiyon aramalarında dikkat ettikleri noktalardan birisi konforu, teknolojik eşyaların bulunması ve evin temiz ve güvenilir olması gibi unsurlardır. Bu anlamda sizlere beklediğiniz tüm özelliklerde samsun günlük kiralık daire hizmetlerimizi sunmaktayız. Ful eşyalı dairelerimizin yanı sıra sıcak su ve klimalı odalarımızda güvenilir bir şekilde kalabilirsiniz.

 Kiralık VIP Daireler

 Samsun apart olarak Kalabalık aileler için VIP dairelerimiz olan 2+1 odalarımızı bulunmaktadır. Yatak odasında 1 adet çift kişilik, 1 adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. Çocuk odasında ise 1 adet tek kişilik yatak ve 1 adet iki kişilik çekyat bulunur. Oturma odasında L koltuk ve 1 adet tek kişilik yatak bulunur. Ayrıca salonda bulunan L koltuk yatak olmaktadır. Bu nedenle kalabalık aileler için 2+1 samsun apart odalarımız uygundur.

  Misafirlerimiz için kuzey, güney, doğu ve batı cephelerine bakan dairelerimiz mevcuttur. Odalarda bulunan koltuk ve yataklar tamamen yatak olabilmesinden dolayı 11 kişi kalabilir. Bu türe uygun toplamda üç adet dairemiz bulunmaktadır. Samsun'a gelip temiz ve güvenilir dairelerin yanında evlerinizdeki rahatlığı arıyorsanız bize ulaşabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber