YTM ve Divan Mobilya işbirliğinde gerçekleştirilen müşteri memnuniyeti duyarlılığının gözler önüne serildiği dostluk ve beraberlik yemeği Ayancık ilçesinde geniş bir müşteri portföyü katılımıyla şenlik havasında gerçekleştirildi.

YTM Şirketi Ayancık Bölge sorumlusu Nejdet Demirbaş’ın organizasyonuyla tertiplenen ve Ayancık Oluza’da gerçekleştirilen ve Ayancıklı müşterilerinin katıldığı piknikli sabah kahvaltısına Divan Mobilya sahibi Supi Ayaz, Divan Mobilya Karadeniz Bölge Satış sorumlusu İsmail Özen, Sinop YTM Yönetim kurulu başkanı Süleyman Yazıcı ve YTM çalışanları katıldı.

YTM Ayancık Bölge sorumlusu Nejdet Demirbaş öncelikle insan sloganıyla yürüttüğümüz satışlarımızda daima müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız açıklamasını yaparken; şirketin yönetimi ve gelişen süreçteki yenilikleri müşterileriyle paylaştı. Şölen havasında gerçekleşen kahvaltılı piknikte düzenlenen ödüllü yarışma programında sorulan soruları doğru cevaplayan şanslı müşteriler birbirinden değerli yemek takımları, tablet bilgisayarlar, halı ve çeşitli ödüllerin sahibi oldu.
Düzenlenen etkinliğe katılarak hem müşterileri, hem de YTM şirketini onurlandıran Divan Mobilya sahibi Supi Ayaz’a YTM Sinop Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yazıcı firma tarafından hazırlanan plaketi takdim ederken; Ayaz, kendilerini ve üretimini gerçekleştirdikleri ürünleri beğeniyle alan tüm katılımcılara teşekkür ederek gerek Divan Mobilya olarak ve gerekse de YTM olarak yapılan tüm hizmetlerde müşteri memnuniyeti daima ön plandadır. Bu gün burada gerçekleştirilen dostluk kahvaltısına katılan tüm müşterilerimize çok teşekkür ediyorum dedi.
Editör: Vitrin Haber