Sinop İş İnsanları Derneği (SİNDER) Başkan Yılmaz Öz, Gerze ilçesinde düzenlenen kahvaltı programında dernek üyeleri ile bir araya gelerek Sinop Merkez ve ilçelerde yapılacak projeleri görüştü. İlk projelerini Gerze ilçesinde hayata geçirmeyi planladıklarını aktaran Öz, Sinop’a ve Gerze’mize hayırlı uğurlu olsun dedi.    

Merkezi İstanbul’da bulunan Sinop İş Adamları Derneğinden (SİAD) istifa ederek 2 Ağustos 2021 tarihinde Sinop’ta ticaret yapan, yatırımları Sinop’ta olan ve Sinop’a yatırım yapacak olan İş insanları ile birlikte Sinop İş İnsanları Derneğini (SİNDER) kurduklarını belirten SİNDER Başkanı Yılmaz Öz derneğin her geçen gün güçlenerek yoluna devam ettiğini söyledi.

AMACIMIZ SİNOP EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAK
Amaçlarının Sinop’ta ticaret yapanları bir çatı altında toplayarak birlik ve beraberlik içinde Sinop ekonomisine katkı sunmak olduğunu ifade eden ÖZ; “ Dernek olarak hedefimiz Sinop’u marka şehir yaparak hak ettiği yeri almasını sağlamak.  Siyasi ve ideolojik düşünceden uzak, yöneticilerimizle uyum içerisinde hareket ederek Sinop için güzel ve hayırlı işler yapmaya çalışacağız.  SİNDER olarak sadece Sinop’ta iş yapan ve Sinop’ta yatırım yapan sektörün emekçilerinden oluşan bir deneğiz. Bu düşüncelere sahip tüm arkadaşlarımızı derneğimize davet ediyoruz” diye konuştu. 

Programa SİNDER Başkanı Yılmaz Öz’ün yanı sıra, SİNDER üyesi olan Kaban inşaat ve Kaban Marina sahibi Ramazan Kaban, Popüler bilgisayar sahibi Serdar Menekşe, Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Altunel Mermer sahibi Cemal Altunel, hidrolik hortum üretimi yapan Hamdi Elikoğlu, SİNDER kurucu üyesi ve Doray yangın kapı sistemleri üretici firma sahibi Nazım Demiray, Filiz Kalaycı, Beyazlar Otomotiv servis sahibi Okan Özgökmen, E-Proje Danışmanlık sahibi Ebru Uysal, Saraç Sigorta sahibi Filiz Hicran Saraç ve Sinop Eğitim Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Fatih Erdoğmuş katıldı.

Editör: Vitrin Haber