Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Mart Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Kastamonu’nun Daday İlçesi’nde yapıldı. Toplantıda Bütünleşik Turizm Projesi hakkında üyelere bilgilendirme yapılırken, Sinop, Kastamonu ve Çankırı İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejileri de yönetim kurulu tarafından onaylandı. 

Sinop Valisi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İpek’in başkanlık ettiği Yönetim Kurulu toplantısına, Çankırı Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mesut Köse, Yönetim Kurulu Üyeleri Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici ve KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç katıldı.

BÜTÜNLEŞİK TURİZM PROJESİ’NDE SONA DOĞRU
Toplantıda Yönetim Kurulu Üyelerine KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç tarafından Ajans çalışmaları ile yaklaşık 1,5 yıldır devam eden “Bütünleşik Turizm Projesi” kapsamında önemli bir kısmı tamamlanan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

İL YATIRIM DESTEK VE TANITIM STRATEJİSİ ONAYLANDI
Toplantıda ayrıca illerin yatırım destek ve tanıtımı konusunda KUZKA Yatırım Destek Ofisleri tarafından tüm ilgili kurum ve kuruluşların katılımı ile tamamlanan Kastamonu, Çankırı ve Sinop İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejileri Yönetim Kurulu tarafından onaylandı.  Toplantı gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanması ile sona erdi.
 
Editör: Vitrin Haber