İSTANBUL (AA) - Yapı Kredi'nin müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıran Aracım+ platformuna eklenen araç plakası sayısı 1 milyonu aştı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, kısa sürede müşterilerin beğenisini kazanan Aracım+ bunun yanı sıra CX Awards, Girişimcilik Ödülleri, Sardis Awards'tan aldığı ödüllerle de bankacılık sektöründe adını duyurdu.

Kasko sigortasından Araçta Ödeme'ye kadar kullanıcıların araçlarına dair her şeyi tek noktada buluşturan Yapı Kredi Aracım+, özel fırsatlara ek sunduğu hatırlatmalarla da kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor.

- Tek bir noktadan geniş hizmet yelpazesi

Yapı Kredi, Yapı Kredi Aracım+ ile Yapı Kredi Mobil kullanıcılarına, araçlarına dair tüm işlemlere tek noktadan erişim imkanı sunuyor. Platformdan faydalanmak için kullanıcıların tek yapması gereken ise, Yapı Kredi Mobil üzerinden araç plakalarını Aracım+’a kaydetmek.

Aracım+ kullanıcıları, akaryakıt alışverişlerinde araçtan inmeden hızlıca ödeme yapabiliyor. Trafik cezası ve Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri de yine Aracım+ üzerinden kolayca gerçekleştirilebiliyor. Aracım+'la müşteriler ödemelerine dair proaktif bilgilendirmeler ve araç muayeneleri için hatırlatmalar da alıyor. HGS başvuru ve bakiye işlemleri Aracım+ ile tek bir yerden kolayca halledilebiliyor.

Aracım+ ile taşıt kredisi hesaplamaları anında yapılırken, 2'nci el araç alım satım işlemleri de noter entegrasyonu ile güvenli bir şekilde kolayca gerçekleştirilebiliyor.

Araç kullanıcılarının en önemli ihtiyaçlarından biri olan kasko sigortaları da Allianz Sigorta güvencesi ile Aracım+'ta yer alıyor. Aracım+ ile kolayca kasko teklifi alınarak, poliçe oluşturulabiliyor. Üstelik Aracım+ kullanıcılarının kasko poliçelerinin süresi olmadan, teklifleri Aracım+ ile otomatik olarak oluşturuluyor, proaktif teklifler ve hatırlatmalar da sunuluyor.

Yapı Kredi ve Otokoç Otomotiv A.Ş. iş birliği ile hayata geçirilen Aracım+ üzerinden Avis ile araç kiralama hizmetlerinden ise avantajlı olarak faydalanılabiliyor. Araç kiralama işlemleri Aracım+ ile hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlanabiliyor.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, insan odaklı çözümlerle hayatın her alanında sınırları kaldırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Dijital çözümlerimizle, insanı merkeze alan bir yaklaşımla müşterilerimizin hayatına değer katıyor ve yeni iş alanları oluşturuyoruz. Geleceğin bankacılığını bugünden inşa etme vizyonuyla sunduğumuz öncü ve yenilikçi uygulamalarımızla müşterilerimizin hayatını her alanda kolaylaştırıyoruz. Bu doğrultuda Aracım+ ile finansal servislerin ötesinde bir hizmet veriyoruz. Aracım+ sayesinde müşterilerimiz, hemen hemen her gün ziyaret ettiği Yapı Kredi Mobil üzerinden, bankacılık işlemleri yanında, araçlarına dair birçok farklı hizmete de aynı anda, en iyi deneyim ve hızla ulaşabiliyor.

Müşterilerimizin beklentilerini anlayıp onlara uygun fırsatlar sunan, doğru zamanda ve yerde hatırlatma yapan, hedeflerini gerçekleştirmelerine yardımcı olan ve sürekli kendini yenileyen bir yapı kurmak adına çalışıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızın neticesinde 1 milyon plaka sayısını aşan Aracım+ platformuna olan bu yoğun ilgi, ihtiyaçları doğru anlayıp iyi bir kullanıcı deneyimiyle başarılı çözümler sunduğumuzu ve doğru yatırımlar yaptığımızı ortaya koyuyor. Önümüzdeki günlerde de dijital bankacılık alanında öncü konumumuzu sürdürerek yeni hizmet modellerini müşterilerimize sunmaya ve ihtiyaç duydukları her anda onların yanlarında olmaya devam edeceğiz."

Kaynak: aa