Sinop Valisi Sayın Dr. Ahmet Cengiz İstanbul’da TÜSİYAD’ın ilk kez düzenlediği iftar yemeğinde iş adamlarıyla bir araya geldi.

Sinoplu işadamları yeni kurulan Tüm Sinoplu İşadamları Yardımlaşma Derneği’nin (TÜSİYAD) İstanbul Mihver Et&Kebap Lokantası’nda verdiği iftar yemeğinde buluştu.

Büyük ilginin olduğu iftar yemeğine; Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, 23. dönem AK Parti Sinop Milletvekili Avukat Kadir Tıngıroğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi SİNDEF Genel Başkanı Avukat Timuçin Oğuz, Türk Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Gazeteci Orhan Ertanhan, SİYAD Onursal Başkanı ve İşkadını Serpil Ayşe Yıldız, Gazeteci-TV Sunucusu, Barbaros Baltacı, Büyükçekmece Devlet Hastanesi Nöroloji Bölüm şefi Uz.Dr.Gülcan Kaya, İstanbul Yedikule Göğüs Hastanesi Göğüs sağlığı Bölüm Şefi Uzm.Dr. Sezai Öztürk, Milliyet-Vatan Gazeteleri Özel Projeler Direktörü –Spor Yazarı-İşadamı Adil Yıldız, Usta Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Usta ,Taciroğlu Ahşap Sanayi AŞ.Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Özdemir ile, Sinoplu çok sayıda  işadamı katıldı.

TÜSİYAD Genel Başkanı –Gezer Terlikleri Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Özalp ve yönetim kurulu davete icabet eden misafirler ile yakından ilgilendi. Programda konuşan Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz; yeni kurulan TÜSİYAD‘ın düzenlediği yemekte Sinoplu hemşerileriyle bir arada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, bu vesile ile dernek çatısı altında toplanan iş adamlarına, derneğin yönetim kademesinde bulunan herkese teşekkür etti.

Geceye katılan TFF Genel Sekreteri Orhan Ertanhan ise konuşmasında; “Beni bu seçkin insanlar ile buluşmamda beni haberdar eden  nazik davetinizden dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ederim’’dedi.
.
Davete katılarak geceyi onurlandıran tüm konuklara teşekkür eden TÜSİYAD yönetimi, oluşturulan yeni bir sinerjiyle, tüm Sinoplu işadamlarını bir araya getirmekten duydukları memnuniyetini ifade etti.

Editör: Vitrin Haber