Tatlıcı Fehmi Usta, son yıllarda yakaladığı başarısını Sinop'ta açtığı yeni şubesi ile taçlandırdı. Kendine has tarzı ve lezzetleriyle büyük beğeni toplayan firma Sinop'a da eşsiz bir lezzet kazandırdı. 

Fehmi Usta 1958 yılında dedelerinden devraldığı bayrağı, kalite ve hijyenden asla taviz vermeyerek her geçen gün artan ürün çeşitleri ile yukarı doğru taşımaya devam ediyor. Maraş dondurmasıyla helva çeşitleri ve sadece Fehmi Usta'da bulabileceğiniz tatlı çeşitleri ile Tatlıcı Fehmi Usta Sinop'un Sakarya Caddesi'nde İş Bankasının yanında yeni şubesini açtı.

Tatlıcı Fehmi Usta Türkiye Franchise koordinatörü Cuma Dursun, Sinop'ta şube açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Dursun: "Bugün Tatlıcı Fehmi Usta'nın 21. şubesini Sinop ile buluşturduk. Eşsiz tatlı ve dondurmalı irmik helvamızı Sinop halkına sunarak açılışımızı yaptık. Bu eşsiz lezzeti pandemi döneminde hassas bir konu olduğu için hijyenik şartlarda bütün standartlarımızı uygulayarak Sinoplulara sunmaktayız" dedi. 

FEHMİ USTANIN ÇEŞİTLERİ
Malzemeleri ile Tatlıcı Fehmi Usta çeşitleri şunlar: Klasik İrmik; (İrmik, şeker, tereyağı, su), Fıstıklı Helva: (Antep fıstığı, irmik, şeker, tereyağı, su), Çikolatalı Helva: (Çikolata, kakao, irmik,  şeker, tereyağı, su), Fıstıklı Bohça: (Antep fıstıklı  un- nişasta, şeker, su tereyağı, yumurta.   Cevizli Bohça: (Ceviz, un-nişasta, şeker, su, tereyağı, yumurta). Çikolatalı Kadayıf: (Bakır tepsiye ince döküm, Tel kadayıf, tereyağı, çikolata, şeker. Kadayıf Sarma: (Bakır tepsiye ince döküm, ceviz, tel kadayıf, tereyağı, şeker. Limonata ve Karadut Şerbeti: (Ev yapımı katkısız doğal)

Editör: Vitrin Haber - Gülay Yıldırım Kavak