Atatürk Caddesi No.2/G adresinde hizmet veren firma, 1 Şubat itibarıyla, telefon ve internet başvurusu yapan vatandaşlara, çekilişsiz kurasız sürpriz hediyeler veriyor. Elektronik ev aletlerinden, günlük yaşamda her eve lazım olan birçok ürünü hediye olarak veren firma, daha ilk günden Sinopluların akınına uğradı.

Kampanya hakkında bilgi veren Kuzey Yıldızı Telekominikasyon sorumlusu Yılmaz Özdemir, kampanyanın büyük ilgi gördüğünü söyledi. Özdemir; “Kuzey Yıldızı Telekominikasyon adıyla telefon ve internet alanın da hizmet vermekte olan firmamız 1 Şubat itibarı ile telefon ve internet başvurusunu bizden yapan değerli müşterilerimize çekilişsiz kurasız  sürpriz hediyeler vermeye başladı. ‘İnternet ve telefonda boş yok’ sloganıyla yola çıkan firmamız, her başvuru için müşterinin ürünler içinden beğenip karar vereceği bir ürünü, kendilerine hediye olarak veriyor” dedi.

Firma hizmetleri hakkında bilgi veren Yılmaz Özdemir, “İnternet abonelik başvurusu, telefon abonelik başvurusu, 3G mobil internet (taşınabilir evde sokakta her yerde özgürce kullanabileceğiniz) başvurusu, ‘TİVİBU ev’ başvurusu (çanak antensiz kablosuz dijital televizyon yayını), AVEA abonelik işlemleri, Yurt içi-yurt dışı faks çekimi, ücretsiz Türkiye’nin her yerine telefon, internet, nakil, devir işlemleri, 24 ve 36 taksitle bilgisayar kampanyaları konularında hizmet veriyoruz.

Cumartesi-Pazar sabah  8:00’den akşam 20:00’ye kadar güleryüzlü, tecrübeli personelimizle değerli Sinopluların hizmetindeyiz. Her türlü sorun için vatandaşımıza bir ‘alo’ kadar yakınız. Bizde herşey mümkün” diye konuştu. 
Editör: Vitrin Haber