Sinoplu genç işadamı ve MOJE TEKSTİL firma ortağı Cihan Aral, İstanbul’da düzenlenecek olan 30. Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarına katılacak. 

İstanbul CNR Yeşilköy Fuar Merkezinde 13-17 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yurt içi ve Yurt dışından yaklaşık 300 firmanın katılacağı Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarında, firmalar 2016 yılından satacakları yeni ürünlerini yurtiçi ve yurt dışından gelen müşterilerine tanıtacaklar.

Fuara katılan Sinoplu genç işadamı ve MOJE TEKSTİL firma ortaklarından Cihan Aral fuar organizasyonu ile ilgili yaptığı kısa açıklamada; 13-17 Ocak 2016 tarihleri arasında 4 gün devam edecek fuara 5 senedir katıldıklarını belirterek, bu seneki fuarda yaklaşık 100’ün üzerinde ürün çeşidini sergileyeceklerini ifade etti. Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarına yurtiçi ve yurt dışındaki firmalardan da büyük rağbet olduğunu dile getiren Sinoplu genç işadamı ve MOJE TEKSTİL firma ortağı Cihan Aral, MOJE TEKSTİL tarafından 2016 yılına özel hazırlanan yeni ürün konseptini bu fuarda gerek yabancı konuklara ve gerekse de fuara katılan tüm firmalara tanıtacaklarını belirtti. Aral; “Yaptığımız ürünler büyük beğeni alarak katılımcı konuklar tarafından takdir alıyor. Bu da bizleri ve firmamızı çok mutlu ediyor dedi” diye konuştu. Aral tüm Sinopluları 13-17 Ocak 2016 tarihinde İstanbul CNR Yeşilköy Fuar Merkezinde açılacak olan Anne Bebek Çocuk Ürünleri fuara davet ederek katılımcı tüm firmalara bol kazançlar diledi.

Bu bir ADVERTORİAL'dir


Editör: Vitrin Haber