Sinop'ta faaliyet gösteren Hokus Pokus Oyuncak, geliştirdikleri cep telefonu uygulaması ile internet üzerinden oyuncak satışına başladı. "Oyuncak Cepte" adlı uygulama ile cep telefonu üzerinden oyuncak alınabilecek. Özellikle pandemi koşulları göz önüne alındığında uygulamanın büyük ilgi görmesi bekleniyor. 

Hokus Pokus Oyuncak firmasının sahibi Sinoplu işadamı Özgür Çetin, uygulamanın daha ilk günlerinde bile yoğun ilgiyle karşılaştıklarını söyledi. Oyuncak Cepte uygulamasının App Store'dan ya da Google Play Store'dan bir tıkla indirilebildiğini dile getiren Özgür Çetin, tüketiciler için büyük bir kolaylık sağlandığını kaydetti. 

Sinop'ta üretilen oyuncak çeşitlerinin uygulamanın içerisinde yer aldığını kaydeden Özgür Çetin: "Bu uygulama üzerinden Türkiye'nin her noktasından müşterilerimiz tek tıkla oyuncak alabilirler. Ücretsiz kargo ile ürünlerimizi gönderiyoruz. Sinop kent merkezindeki alımlar için de aynı gün teslimini gerçekleştiriyoruz. Ürünlerimiz sadece Sinop'ta üretilen oyuncaklardan oluşuyor. Aynı zamanda ürünlerimizin Karadeniz bölge distribütörlüğünü yapmaktayız. Şu anda satışını yaptığımız yaklaşık 530 kalem oyuncağımız var. Biz özellikle kaliteye önem veriyoruz. Çocuklarımızın sağlığı bizim için her şeyden daha önemli. Ürünlerimiz özellikle sağlık açısından tercih ediliyor. Oyuncak Cepte uygulamamız ile oyuncak almak çok kolay. Artık bir tıkla çocuğunuz için aldığınız oyuncaklar evinize geliyor. Uygulamamız daha ilk günlerden büyük ilgi gördü. Yapılan bu tanıtımlarla da daha fazla insanımızın uygulamayı indirerek kullanmaya başlayacağını tahmin ediyorum" diye konuştu.

Advertorial
 

Editör: Vitrin Haber