Sinop'ta içerisinde 2 bine yakın ürün yelpazesinin yer aldığı "Sezgin Bakkal ve Şarküteri" nokta mevkiinde hizmete giriyor.  

Sinop Bakkallar Odası Başkanı Sezgin Çilingiroğlu ve Metin Biçer ortaklığında 10 Mayıs itibariyle hizmete girecek olan "Sezgin Bakkal ve Şarküteri", 170 metrekarelik ferah bir alanda Sinoplu vatandaşlara hizmet verecek. Sezgin Bakkal ve Şarküteri ile vatandaşlar, büyük zincir marketlerdeki geniş kullanım alanını bakkal ortamında da bulabilecek. Ayrıca vatandaşlar açılışa özel olarak 1 Haziran'a kadar indirim fırsatından yararlanabilecek. 

TÜM SİNOPLULARI BEKLİYORUZ
Aynı zamanda Sinop Bakkallar Odası Başkanı Sezgin Çilingiroğlu, bu günden itibaren Sinopluları ağırlamaktan onur duyacaklarını söyledi. Çilingiroğlu: "Bu gün itibariyle Gelincik Mahallesi Fatih Caddesinde yeni bir dükkan açıyoruz. Konseptimizde kasap, tavuk ve manav reyonu, peynir ve zeytin şarküterimiz ve tüm market ürünlerimiz mevcut. 170 metrekareden oluşan dükkanımızda 10 Mayıs Pazartesi gününden itibaren, önümüzdeki ayın 1'ine kadar indirimlerimiz devam edecek. Tüm Sinopluları dükkanımıza davet ediyoruz. 

Pastırmalarımız, Kars peynirlerimiz, yerli kestiğimiz kırmızı etlerimiz, Sinop'un kendi ürettiği yerli bakliyat ve pirincimiz ve bir çok ürünü müşterilerimize sunmaktayız. Ürün yelpazemizde 2 bine yakın kalem bulunmakta" dedi.

YÖRESEL ORGANİK ÜRÜNLER TERCİH ETTİK
Ürünler hakkında bilgi veren firma ortağı Metin Biçer ise: "Peynir çeşitlerinde çoğunluk olarak yöresel ürünleri tercih ediyoruz. Özellikle tereyağı ve peynir çeşitlerinde yöresel ürünlerin büyük ilgi göreceğini düşünüyorum. Köy yumurtası, açık salça ve reçel çeşitlerimiz, onun yanında et reyonunda kavurmasından sucuk çeşitlerine, Afyon sucuğundan, çeşitli mangal sucukları, salam ve jambonlar başta olmak üzere her türlü ürünümüz bulunuyor. Kendi kestiğimiz danalarımızdan elde ettiğimiz kasap köftemizden, et çeşitlerimiz ile, kuzu eti çeşitlerine kadar bir çok ürünümüz var. Tavuk reyonumuzda da günlük taze hazırladığımız yemeklik ve ızgaralık tavuklarımız bulunuyor. 

20 GÜLÜK İNDİRİMİ KAÇIRMAYIN
Market bölümüzde ise 20 gün boyunca yapacağımız insört indirimimizden vatandaşlarımızın faydalanmasını arzu ediyoruz. Kuru yemiş ve kuru meyve reyonumuz var. Taze kuruyemiş ve kuru meyvelerimiz bulunmakta. Aynı zamanda kara kovan ve bir çok bal çeşitlerimiz, tepsilerde blok şeklinde açık helvalarımız var. Aklınıza gelebilecek bir çok yöresel ürünümüz mevcut" diye konuştu.

"Sezgin Bakkal ve Şarküteri" yarın (10 Mayıs Pazartesi) sabah 11:00 itibariyle hizmete girecek.

Editör: Vitrin Haber