Sinop Ticaret ve Sanayi Odası, üyesi olan Sinop tüccar, sanayici işadamları ile Sinop Bölge ticaretine hareket kazandırmak amacıyla üyelerinin faydalanabileceği çalışmalara imza atıyor. 


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salim Akbaş, üyelerinin çeşitli hizmetlerden daha kolay ve en uygun şekilde faydalanabilmesi için çeşitli görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Akbaş; “Üyelerimizin daha avantajlı imkânlarla alışveriş yapabilmelerine destek olmak amacıyla işin başında sağlık konusunda Ülkemizde faaliyet gösteren Medicana, Medical Park, Liv Hospital, Dünya Göz Hastanesi gibi ünlü sağlık grupları, Ulaşım konusunda Sinop’ta şubesi  bulunan Aras Kargo, Mng Kargo, Ups Kargo, Sürat Kargo, Yurtiçi Kargo gibi kargo lojistik firmaları ve Enerji konusunda yine ilimizde istasyonu olan Opet, Petrol Ofisi, Shell, Sunpet, Total, Termo, Aytemiz, Lukoil, Gulf gibi yakıt firmaları ile bir dizi görüşmeler yaptık” dedi.


Bu firmalardan bazıları ile görüşmelerini tamamlayıp her iki tarafa da avantaj sağlayacak anlaşmalar yaptıkları, kimileri ile ise daha da avantajlı imkânlar sunmaları ile ilgili istişarelere devam ettiklerini belirten Akbaş; “Örneğin temel ihtiyaç olan gıda ve bunun gibi farklı hizmet grupları temsilcileri ile de görüşmeler yapmayı düşündük. Anlaşmalarımızı tamamlayıp internet adresimiz, sosyal medya hesaplarımız başta olmak üzere tüm iletişim kanallarından yakın süre içerisinde üyelerimizle paylaşmayı planlıyoruz” diye konuştu. 
 

advertorial

Editör: Vitrin Haber