SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan, SİAD Genel Sekreteri Barbaros Baltacı ve SİAD Sinop Şube Başkanı Yasin Karagül ile SİAD Sinop Şube yönetiminin hazır bulunduğu ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyaret sırasında SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan, Salim Akbaş'a yine başkanı olduğu İstanbul Sinopspor Kulübünün formasından hediye etti. Formayı giyen Akbaş, teşekkür ederek İstanbul Sinopspor'a başarılar diledi. 

ORTAK PAYDAMIZ SİNOP
Sinop için ortak paydalarının Sinop olduğunu belirten TSO Başkanı Salim Akbaş, "Hepimizin tek bir hedefi var, Sinop ve Sinop ekonomisi. Birlikte yapacağımız işlerle kente güç ve ekonomik değer katacağımıza inanıyorum. Ziyaretimizin sebebi, biraz sohbet, biraz iş dünyası, biraz da geleceği kurgulamakla ilgili fikir alış verişi. Biz burada olmaktan mutluyuz, onları da burada görmekten mutluyuz. İnşallah ilişkilerimiz en üst seviyede devam eder" dedi.

BİRLİKTELİĞİMİZ DEVAM EDECEKTİR
Bu birlikteliğin devamını dileyen SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eti. Orhan; "Ben sayın başkanı, yönetim kuruluna ve buradaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sinop'umuzun en önde kuruluşu olan Sinop Ticaret ve Sanayi Odası başkanımızı ve yönetimini burada ağırlamaktan onur duyduk. Bu başlatmış olduğumuz birliktelik yaşadığımız sürece devam edecektir" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber