Sinop İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından değerlendirme toplantısı yapıldı. Sinop merkez köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda İl genelindeki tarımsal alanlarda yaşanan gelişmeler, çiftçilerin sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı. 
Toplantıda konuşan Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, vatandaşlarla kamunun arasında köprü vazifesi gören muhtarlarla koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Tanrıkulu; “Sinop İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak ilimizde kayıtlı bulunan yaklaşık 16 bin çiftçinin her zaman yanındayız. İlimizde ki tüm tarım faaliyetlerini muhtarlarımızla birlikte koordineli bir şekilde sağlamaya devam ediyoruz. Bu anlamda bugün siz değerli muhtarlarımızla İlimizdeki tarımsal alanda yaşanan gelişmeler, çiftçilerimizin sorunları ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulunacağız. Vatandaşlarımızla devletimizin arasında köprü vazifesi kuran siz değerli muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizler için çok değerli. Bu anlamda bugünkü toplantımıza katılımlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Sinop tarımına yönelik bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda görüşlerini sunan muhtarlar Sinop’ta tarım ve hayvancılığın gelişmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ettiler. 

İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu, İl Müdür Yardımcısı Ahmet Tam, Şube Müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Editör: Vitrin Haber