Sinop Ticaret İl Müdürlüğü'nce, 2020'nin son İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Yetki Belgesi Durmuş Özkalaycı'ya verildi. Kursu başarıyla bitiren ve sınavlardan başarılı not alan Özkalaycı yetki belgesini Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim Aykan ile Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu'nun elinden aldı. 

Özkalaycı'ya belgesinin hayırlı olmasını dileyen İl Müdürü Yavuz Selim Aykan, "2020'nin son ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticareti yetki belgesini Sayın Durmuş Özkalaycı'ya Sinop Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız sayın Haydar Gündoğdu ile birlikte takdim ettik. Hayırlı olsun İnşallah" dedi. 

GÜNDEM SİNOP ESNAFI
Bu arada Başkan Gündoğdu ve İl Müdürü Yavuz Selim Aykan, Covit-19 sürecinde ticari faaliyetleri etkilenen Sinop esnafıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Müdürü Aykan; "Sinop Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanımız sayın Haydar Gündoğdu ile gündemimiz Sinop'umuz ve olmazsa olmazımız yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkarlarımız. Kıymetli Başkanıma ziyaretlerinden ötürü şükranlarımı sunarken Sinop Ticaret İl Müdürlüğü olarak ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlayan esnaf ve sanatkarlarımızın her daim hizmetinde olacağımızı söyledik" diye konuştu.
 

Editör: Vitrin Haber