Yelken Kulübünde Sinop Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürsel Öz, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) İl Müdürü Mücahit Taşkın, Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, BYEGM Samsun İl Müdürlüğü çalışanları ile Sinop'ta görev yapan medya mensupları katıldı.

Programda konuşan Sinop ESOB Başkanı Mehmet Yüksel, davete icabet eden tüm gazetecilere teşekkür etti. Basının önemli bir köprü vazifesi icra ettiğini belirten Mehmet Yüksel, Sinop basının bu yönüyle kentte önemli çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Mehmet Yüksel, Sinop'ta görev yapan gazetecilere yaptıkları çalışma faaliyetleri en iyi şekilde duyurdukları için medya mensuplarına teşekkür etti.

Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada'da, Başkan Yüksel'e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. Kurada, esnaf ve basının bulundukları kentlerde önemli görevler ifa ettiğinin altını çizdi.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) İl Müdürü Mücahit Taşkın'da konuşmasında, esnaf ve basının bir araya gelmesinin güzel bir tablo olduğunu söyledi. Taşkın; "Bu Sinop'ta birlik ve beraberliği gösteriyor. Ayrıca bu tablo, esnaf ve basının birlikte neler yapabileceğinin önemli bir göstergesi. Basın bir ilin tanıtımında en önemli aktördür. Basının olmadığı erde, o il ile, o bölge ile alakalı bilgi sahibi olamazsınız" dedi.

Program çay sohbeti ile devam etti.
 
Editör: Vitrin Haber