Sinop'ta kısa süre içerisinde faaliyete başlayacak olan oyuncak fabrikasına işçi alımları ile ilgili firma tarafından açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: İşe alımlarımız ile ilgili çeşitli yorumlar yapılmaktadır. Yanlış düşünülen hususların düzeltilmesi konusunda sizleri aydınlatmak istiyoruz. Öncelikle tüm birimler için yapılacak personel alımı, İşkur’a kayıtlı kişiler arasından seçilmektedir. 

Şu an itibariyle alımlarımızın tamamı montaj bölümüne yapılacaktır. Bu gruba alınanların %90’ı kadın personelden oluşacaktır ve alımlar da her ay kademeli olarak artacaktır. Ayrıca İşkur’a kayıtlı olan kişilerin seçimi belirli kriterlere göre yapılmaktadır. Mesleğe uygunluk, 29 yaş altı olmak, fabrika servis güzergahlarına yakın olmak öncelikli kriterlerimizdir.

Fabrikamızda açılacak diğer departmanlar belli oldukça, bu departmanlar ile alakalı personelin alımları da yine bu şartlar altında olacaktır.

Polesie ailesi olarak, personel alımında hiçbir ayrıcalık ya da torpil gözetmeksizin, sadece meslek dalı ve kanuni kriterler göz önünde bulundurularak seçim yapılmaktadır.

Saygılarımızla.

Editör: Vitrin Haber