Mağazanın açılış kurdelesi Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, CHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, Sinop İş İnsanları Derneği (SİNDER) Başkanı Yılmaz Öz tarafından Firma Sahibi İlyas Özmen ile birlikte kesildi. Açılışa çok sayıda davetli katıldı. Açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Sunuculuğunu Sinoplu DJ Emin Özmen'in gerçekleştirdiği açılışta selamlama konuşması yapan firma sahibi İlyas Özmen, açılışa icabet eden herkese teşekkür etti.

Kurdele kesimi ardından protokol ve tüm davetliler 4 katlı mağazayı gezdi. Firma Satış Temsilcisi Necdet Demirbaş, protokole mağaza hakkında bilgi verdi. 

30 yıl önce Yazıcılar'da çıraklıkla başladığı iş hayatını, iki yıl önce çalıştığı iş yerini devralarak taçlandıran başarılı iş insanı İlyas Özmen'in açtığı yeni mağaza, ilk günden müşteri akınına uğradı. 

ELDEN TAKSİT SİSTEMİ DEVAM EDİYOR
Müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla elden taksitli satışlara devam ettiklerini söyleyen Firma Sahibi İlyas Özmen; "Yeni mağazamızda ürün yelpazemize yeni markaları da eklemiş bulunuyoruz. Özmenler olarak, kredi kartı veya peşin zorunluluğuyla  değil, elden taksit imkanıyla müşterilerimize her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Bu sistemimiz yeni açtığımız şubemizde de devam ediyor. İl merkezi ve ilçelerimizdeki müşterilerimiz, teveccühleri ile bizleri ilk mağazamızdan ikinci şubemize taşıdılar. Kendilerine minnettarız ve Özmenler ailesi olarak teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

advertorial

Editör: Vitrin Haber