Ortaklarından ayrılarak fabrikayı devralan ve ve firma bünyesine bir fabrika daha kazandıran İş adamı Mustafa Şenel Çönt, Şen-El Tekstil ile Uraz Moda'yı dualar ve düzenlenen görkemli bir törenle açtı. 

Törene siyasiler, bürokratlar ve iş insanlarının yanı sıra her iki fabrikanın yüzlerce çalışanı katıldı. Açılış töreninde konuşan İş adamı Mustafa Şenel Çönt, Sinop istihdamına katkıda bulunmanın büyük mutluluğunu yaşadığını söyledi. Açılışa iştirak edenlere tek tek teşekkür eden Çönt, teşekkür sırasında çalışan personelini de unutmadı. Çönt: "Ülkemizin ekonomisine katkı sağlamak her bir iş insanının vazifesidir. Bu anlamda bizler bir tuğla daha nasıl koyabiliriz? Bunun arayışları içerisinde olduk. Ne mutlu ki ŞEN-EL Uraz MODA adlı fabrikamızı açmak nasip oldu. Bütün çalışanlarımla gurur duyuyorum.  Biz bir aileyiz.  Bugün açılışını yaptığımız fabrikamız, kentimize, ilimize, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Yapılan dualarla kurdele kesimi gerçekleştirilmesi ardından, İş insanı Çönt, protokole fabrikayı gezdirdi. Daha sonra davetlilere ve tüm çalışanlara fabrika binasında yemek ikramı yapıldı. 

Protokol açılışın yapılacağı alana gelirken davul ve zurnayla karşılanırken, yine uğurlanırken de davullarla uğurlandı. 

İŞÇİLERİYLE HORON TEPTİ
Oldukça coşkulu anların yaşandığı açılış programında firma sahibi İş adamı Mustafa Şenel Çönt, işçileriyle birlikte çalan canlı müzik eşliğinde oyun oynadı, horon tepti. 

İş adamı Mustafa Şenel Çönt'ün sahibi olduğu Şenel ve Uraz Tekstil, daha önce de olduğu gibi Türk Polis Teşkilatı ile Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere bir çok kurum personeli için kıyafet üretmeye devam ediyor. Şenel ve Uraz Tekstil bünyesinde, 700'ün üzerinde kişiye istihdam sağlıyor.

Açılış törenine; Sinop Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, Gerze Kaymakamı Tekin Dündar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Sinop Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Feridun Delen, Sinop İŞKUR İl Müdürü Asaf Çalışır, İŞKUR Şube Müdürü Ercan Karabacakoğlu, Organize Sanayi Başkanı Kurtuluş Kaya, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Fatih Özçelik ile çok sayıda davetli katıldı.

Editör: Vitrin Haber