Sinop İş İnsanları Derneği (SİNDER) Başkanı Yılmaz Öz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ali Gündoğdu, Bilal İncekara, Okan Özgökmen ve dernek üyeleri Semih Apul, Elmas Aydın, Nejla Taşkıran, İbrahim Manap, İbrahim Kol, Kurtuluş Açıkgöz, Oğuzhan Kaya ile birlikte Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan'ı yeni yerine taşınan belediye binasındaki makamında ziyaret etti. SİNDER heyeti, belediye binasının Sinop'a ve belediyeye hayırlı olmasını diledi. 

Ziyaret sırasında SİNDER'in çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Öz, kent için belediye ile her türlü iş birliği ve projeye hazır olduklarını dile getirdi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ayhan'da SİNDER ile yapılabilecek iş birliği protokolüne hazır olduklarını söyledi. 

Kentte büyük sorun oluşturan imar planı konusunda da SİNDER heyetine bilgiler veren Başkan Barış Ayhan,  planın tamamlandığını ve en geç Nisan ayı sonunda Sinop'un imar planı sorunun çözüleceğini dile getirdi.

Meydan Projesi hakkında da bilgiler veren Belediye Başkanı Barış Ayhan, projede tarihi saat kulesine kadar olan kısmın Nisan sonuna yetiştirilmesinin planlandığını dile getirdi.

Ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ve Sinop adına karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğunu belirten SİNDER Başkanı Yılmaz Öz, "Sinop İş İnsanları Derneği olarak Belediye Başkanımız Barış Ayhan beyi yeni yerlerinde ziyaret ettik. SİNDER olarak kuruluşumuzdan sonra Sinop'umuzun güncel sorunları imar, iskan ve meydan projesi gibi önemli konularda bilgi alışverişinde bulunduk. Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan bey bizlere gösterdiği sıcak ilgi ve alakası için teşekkür ederiz" dedi. 

Editör: Gülay Yıldırım Kavak